-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Amerikietis gyvenimui užsidirba vilkėdamas marškinėlius su firmų reklama (video)

Vienas amerikietis sugalvojo nuomuoti reklamos plotą ant savo kūno, o šis neįprastas verslo planas padėjo jam per šiuos metus uždirbti daugiau nei 80 tūkst. JAV dolerių.
Jasonas Sadleris
Jasonas Sadleris / nuotr.

Floridoje gyvenantis 26 metų Jasonas Sadleris, buvęs profesionalus rinkodaros specialistas, pernai įkūrė nuosavą kompaniją (www.iwearyourshirt.com) ir pasisiūlė vilkėti marškinėlius su kitų įmonių reklama, taip pat reklamuoti kompanijas socialiniuose tinkluose.

Už kiekvieną reklamos ant savo pečių dieną J.Sadleris nustatė mokestį, atitinkantį tos dienos eilės numerį metuose: pavyzdžiui, sausio 1-ąją tokia reklama kainuoja 1 dolerį, o gruodžio 31-ąją – 365 dolerius.

Tokios sumos gali atrodyti nedidelės, tačiau J.Sadleris sakė, kad per metus jis uždirbtų 66 795 dolerius, jeigu pavyktų gauti užsakymų kiekvienai dienai. Vyriškis nurodė, jog šiemet šį planą jam pavyko įvykdyti.

Jis taip pat siūlo išsipirkti reklamą mėnesiui už 1500 dolerių, o ši galimybė prie jo metinių pajamų gali pridėti dar 18 tūkst. dolerių.

„Aš vaikštinėju, fotografuojuosi ir vilkiu tuos marškinėlius visą dieną... Tas nuotraukas skelbiu tinklaraštyje, socialiniame tinkle „Twitter“, pakeičiu savo „Facebook“ aplinką... Taip pat įdedu vaizdo įrašą į vaizdo įrašų portalą „Youtube“, – pasakojo vyras televizijai „Reuters Television“.

„Šiais metais jau uždirbau apie 83 tūkst. dolerių“, – pridūrė jis.

JAV darbo statistikos biuro duomenimis, šios šalies gyventojai vidutiniškai uždirba 615 dolerių per savaitę, arba 32 tūkst. dolerių per metus.

J.Sadleris jau pradėjo priimti užsakymus 2010 metams. Jis nusprendė pasamdyti dar vieną žmogų, kuris tokią pačią schemą įgyvendins JAV vakarinės pakrantės regione, taip pat nustatė dvigubai didesnius įkainius.

VIDEO: November 5 - Bonfire Creative Intelligence from Soho in New York City

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius