-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikoje seserys iš kapinių administracijos už supainiotus kapus reikalauja 25 mln. dolerių

Amerikietė Evelyn Edwards ir jos sesuo Hortense du dešimtmečius lankė, kaip jos manė, savo motinos kapą, tačiau galiausiai išsiaiškino, kad toje vietoje palaidotas joms visai svetimas žmogus.
Kapinėse
Kapinėse / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Dabar seserys siekia prisiteisti 25 mln. dolerių iš Naujojo Džersio miestelyje Lindene esančių Rouzhilo kapinių vadovų. Tokia suma jos įvertino emocinį sukrėtimą, kurį esą patyrė sužinojusios, jog jų motina Beatrice Williams palaidota visai kitame kape.

„Tai jas sugniuždė“, – telefonu sakė seserų advokatas Markas Crawfordas.

Pasak jo, Evelyn ir Hortense apie šią klaidą sužinojo tik pasiskundusios kapinių administracijai dėl prastai tvarkomo jų motinos kapo. Viena iš darbuotojų patikrino probleminį sklypelį.

Ji pasakė: „Ten palaidotas vyras“, o jos paklausė: „Ką norit pasakyti, kad ten palaidotas vyras?“, – pasakojo M.Crawfordas.

Ieškinyje nurodoma, jog kapinių administracija pripažino, jog seserims pateiktuose dokumentuose kapo vieta buvo nurodyta klaidingai. Liepą moterims atsiųstame laiške pareigūnai informavo, jog Evelyn ir Hortense mama veikiausiai palaidota kitoje kapinių dalyje.

Kapinių administracija šį incidentą komentuoti atsisakė.

Pasak M.Crawfordo, seserys nėra įsitikinusios, ar kapinių vadovai nesuklydo laidojant jų motiną. Jos reikalauja, kad „tikrajame“ kape esantys palaikai būtų ekshumuoti ir nustatyta, ar ten tikrai palaidota jų motina.

Tačiau kapinių administracija atsakė patenkinsianti šį prašymą tik seserims prisiėmus atsakomybę už palaikų pajudinimą, jeigu paaiškėtų, kad ten palaidotas kitas asmuo, o jo artimieji nuspręstų kreiptis į teismą.

„Jie nenori prisiimti rizikos taisydami savo pačių klaidas“, – piktinosi teisininkas.

Mirus motinai, seserys išsipirko kapinėse tris vienas šalia kito esančius sklypelius, tikėdamosi kada nors atgulti prie savo mamos.

M.Crawfordas sakė nesantis tikras, ar buvo supainioti tik šie du kapai, ar buvo padaryta klaidų skirstant ir kitus sklypus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius