Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukcione parduodamas ištaigingas Madoffo butas Niujorke (nuotraukos)

Ištaigingas butas Niujorke, kuriame prieš sėsdamas į kalėjimą gyveno nešlovę užsitraukęs žinomas finansininkas Bernardas Madoffas, šią savaitę bus parduodamas aukcione, pranešė JAV maršalų tarnyba.
Bus parduodamas B.Madoffo butas
Bus parduodamas B.Madoffo butas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Butas Aukcionas

Dviejų aukštų septynių kambarių butas su panoraminiu vaizdu gali atnešti aukciono rengėjams nuo 8 iki 10 mln. dolerių, kurie bus atiduoti atlyginti B.Madoffo milžiniškas skolas jo finansinės avantiūros aukoms.

Sprendžiant iš Maršalų tarnybos paskelbto vaizdo siužeto, „didžiojo sukčiaus“ butą tebepuošia brangūs persiški kilimai, kandeliabrai ir kabinetinis rojalis „Steinway.“

Ant B.Madoffo rašomojo stalo puikuojasi padarytas iš odos jautis, ant sienų – žinomų dailininkų tapyti paveikslai, o indaujoje stovi krištolinės taurės „Baccarat.“

Butas atrodo taip tarsi šeimininkas neilgam išvažiavo ir gali sugrįžti bet kuriuo metu. Viena, kas kiek gadina vaizdą, – etiketės su užrašu „FTB“ ant kiekvieno baldo ir daugybės dėžių, kuriose supakuoti žinomų dizainerių sukurti drabužiai ir brangūs indai.

Federalinė tarnyba užantspaudavo B.Madoffo butą liepos 2 dieną, priversdama jo žmoną skubiai atlaisvinti patalpas, pasiėmus tik „būtinus“ drabužius bei kelias smulkmenas.

Pačiam Bernardui Madoffui jau neprireiks nieko iš šių daiktų: kaip sakė Maršalų tarnybos atstovas, „kalėjimų valdyba duoda jam viską, kas būtina.“

Šią vasarą B.Madoffas pradėjo atlikti bausmę kalėjime – birželio mėnesį dėl didžiausios finansinės piramidės per visą Volstrito istoriją jis buvo nuteistas 150 metų kalėti.

B.Madoffo šeimos namu Long Ailende, parduodamu aukcione jau nuo praėjusios savaitės, domisi daugiau pirkėjų nei galėjo tikėtis federalinės tarnybos.

Šią savaitei pirkėjams taip pat bus pasiūlytas B.Madoffo namas Palm Biče.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius