Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Jelcino duktė atskleidė keistą „Kremliaus dietą“

Jauniausioji buvusio Rusijos prezidento Boriso Jelcino duktė Tatjana Jumaševa atskleidė, kokiu būdu Kremliuje efektyviai būdavo numetamas svoris.
Raudonoji aikštė
Raudonoji aikštė / „Scanpix“ nuotr.

Leidinys „Daily Mail“ B.Jelcino dukterį pristato kaip buvusią įtakingiausią moterį Rusijoje, stovėjusią greta savo tėvo – B.Jelcino. Ji iki šiol yra artima verslininko Romano Abramovičiaus bičiulė.

Duodama interviu „Daily Mail“, T.Jumaševa papasakojo, kaip įtakingi Kremliaus žmonės numesdavo svorio. Ji pati tokiu būdu atsikratė 10 kilogramų antsvorio.

T.Jumaševa sakė, kad norint numesti svorio būdavo suburiama norinčiųjų grupelė, ir būdavo numatoma bausmė už tai, jeigu kuris iš jų laiku nenumes numatyto svorio. Bausmė būdavo numatoma kiekvienam žmogui individualiai pagal jų silpnybes. Pavyzdžiui, Kremliaus valdininkui, kuris dievino brangius užsienietiškus automobilius, būdavo numatyta bausmė – pusę metų važinėti „zaporožiečiu“, išpaišytu gėlytėmis. „Neįvykdžiusi pasižadėjimo aš būčiau turėjau vaikščioti į darbą vakarine suknele ir kalbėti su visais tik angliškai. Visi Kremliuje tikrai būtų galvoję, kad B.Jelcino duktė išprotėjo“, – pasakojo B.Jelcino duktė.

Grupelės nariai svorį numetė per du mėnesius ir pagal susitarimą turėjo nepriaugti svorio mažiausiai pusę metų. Kaip pasakoja T.Jumaševa, ši dieta padėjo daugybei vyrų ir moterų, ir tik vienas žmogus  neįvykdė pažado.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius