Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Boeing 727“ gyvenantis amerikietis statys dar vieną namą orlaivyje

Amerikietis Bruce'as Campbellas iš Oregono, kuris iš lėktuvo „Boeing 727“ sukonstravo namus, šį kartą nusitaikė į didesnį lėktuvo modelį – „Boeing 747“ ir iš jo nutarė sukonstruoti namą Japonijoje, rašo dailymail.co.uk.
Savo sukonstruotame lėktuve gyvenantis amerikietis Bruce'as Campbellas
Savo sukonstruotame lėktuve gyvenantis amerikietis Bruce'as Campbellas / Scanpix nuotr.

Pirmąjį namą lėktuve amerikietis pastatė Portlendo priemiesčiuose, kur praleidžia šešis metų mėnesius.

1999 m. buvęs elektronikos inžinierius turėjo viziją: senus „Boeing 727“ lėktuvus apsaugoti nuo pavertimo metalo laužu juos panaudot iš naujo. B.Campbellas mano, kad lėktuvų išsaugojimas yra vienas iš jo tikslų gyvenime.

Jis yra vienas iš nedaugelio žmonių, kurie senus „Boeing 727“ lėktuvus yra pavertę savo namais. Kiek tiksliai tokių žmonių pasaulyje, nežinoma

Jis yra vienas iš nedaugelio žmonių, kurie senus „Boeing 727“ lėktuvus yra pavertę savo namais. Kiek tiksliai tokių žmonių pasaulyje, nežinoma.

Pasaulio aviacijos lyderių asociacija ( Aircraft Fleet Recycling Association - AFRA), tarp kurių yra ir „Boeing“, skaičiuoja, kad per artimiausius trejus metus bus išmontuota nuo 1,2 iki 1,8 tūkst. orlaivių, o per artimiausius kelis dešimtmečius kasmet metalo laužu virs nuo 500 iki 600 orlaivių.

B.Campbellas iš pradžių ketino namą pastatyti iš krovininių mikroautobusų, tačiau vėliau pamanė, kad lėktuvas namui tiktų labiau. Nusipirkti orlaivį jis nusprendė po to, kai išgirdo, jog tai padarė kirpėjas iš Misisipės.

Dabar, po ilgų statybų ir sunkių išmoktų pamokų, amerikietis nutarė ir vėl imtis darbo – šįkart su „Boeing 747“ Japonijoje, kur praleidžia kitus pusę metų.

Dabar B.Campbellas dirba stengdamasis atkurti kai kurias pirmines lėktuvo dalis nuo kabinos iki laiptų, LED apšvietimo ir t.t.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius