Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britams bus siūloma su gydytoju susitikti prekybos centre

Didžiosios Britanijos prekybos centrų tinklas „Sainsbury's“ ketina šalies mastu kurti bendrosios praktikos gydytojų kabinetų tinklą 204 tinklui priklausančiuose centruose.
„Sainsbury's“ prekybos centras
„Sainsbury's“ prekybos centras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Sainsbury's“ siūlo gydytojams nemokamai įkurti savo kabinetus prekybos centruose, kad pirkėjai galėtų kreiptis į medikus gydymo ar receptinių vaistų tiesiog išėję apsipirkti. Tokie medikų punktai – savotiški filialai pagrindinių gydytojų kabinetų, kurie bus kitur, rašo šalies laikraštis „The Independent“.

Anot prekybos kompanijos atstovų, tokia sistema sudarys sąlygas bendrosios praktikos gydytojams ne tik išplėsti savo veiklą į naujus rajonus, bet ir leis padidinti pacientų skaičių, kai įgyvendinant Britanijos vyriausybės planuojamą sveikatos apsaugos sistemos reformą bus panaikintos bendrosios praktikos gydytojų apylinkės.

Savo ruožtu „Sainsbury's“ tikisi, kad naujovė padės pritraukti daugiau pirkėjų. Apie kompanijos planus paskelbė medikų žurnalas „Pulse“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius