Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britui teismas leido juokauti apie skyrybas

Britų komikas Stephenas Grantas gavo oficialų teismo leidimą pasirodymų metu juokauti apie buvusią žmoną, rašo šalies dienraštis „The Daily Telegraph“.
Skyrybos
Skyrybos / Photos.com
Temos: 2 Skyrybos Teismas

Su būsima žmona Anneliese Holland S.Grantas susipažino 1999 metais. 2005-aisiais jie susituokė, o 2007 metų pavasarį S.Grantas padavė prašymą skirtis, nes žmona neva buvusi jam neištikima. Skyrybų procesas truko dvejus metus – galutinai susitarta praėjusių metų birželį. Tačiau A.Holland advokatai komikui atsiuntė laišką, kuriame nurodė per pasirodymus nelaidyti juokelių apie savo skyrybas.

S.Granto advokatas, remdamasis Žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencija, tokį reikalavimą apskundė teismui. Teismas galiausiai leido komikui juokauti skyrybų tema. Komikas savo pasirodymams parengė kelis juokelius apie buvusią žmoną. Pavyzdžiui: „Kai ji išėjo, liko tik šluota. Tai gana keista, nes aš maniau, kad jai jos reikės išskristi.“ Arba: „Anneliese buvo tokia dviveidė, kad ją kiekvienoje nuotraukoje „Facebook'e“ reikėjo pažymėti du kartus.“

Verta paminėti, kad Anneliese teigia, jog istorija apie tariamą leidimą juokauti skyrybų tema tėra reklaminis S.Granto triukas prieš komikų pasirodymą Braitone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius