Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cirque Éloize trupė pakerėjo magą Mantą Wizard ir šokėją Ingridą Kazlauskaitę

„Jei žiūrovams cirko numeris užgniaužia kvapą, vadinasi, viskas puiku“, – sako Cirque Éloize režisierius Žanas Peišou. Jau lapkričio mėnesį Lietuvoje bus galima pamatyti nuostabaus Cirque Éloize šou programos „Cirkopolis“ premjerą. Šou numatyti net trijuose Lietuvos miestuose: Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje. Cirque Du Soleil, rekomenduojama kanadiečių cirko trupė pasiruošusi apstulbinti Lietuvos žiūrovus. Magas Mantas Žmuidinavičius (WIZARD) ir šokėja Ingrida Kazlauskaitė dalijasi mintimis apie nuostabią cirko trupę.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Mantas Wizard žavisi talentais

Cirque Éloize – tai 21 amžiaus cirkas, be spalvingų blizgučių, bet su talentingų ir žinomų artistų bei aktorių komanda. Žaviuosi jų gebėjimu klasikinį cirką derinti su šiuolaikiniu teatru ir suteikti savo pasirodymams gilesnę potekstę. Jų pasirodymai – tai unikalus šiuolaikinio meno spektaklis, su kiekvienu etiudu pasakojantis mažytę istoriją.

Ingridai Kazlauskaitei svarbus šokis cirke

Asmeniškai man kaip šokėjai cirko trupė Cirque Éloize – ne tik puikūs cirko artistai, bet ir profesionalūs šokėjai, gebantys judesiais perteikti emocijas ir papasakoti istoriją. Be pigių blizgučių ir šou elementų jie sugeba priversti žiūrovus aikčioti iš nuostabos.

Po premjeros Niujorke žvaigždės liaupsino cirko trupę

Niujorke gyvenantis aktorius, filmų režisierius, scenaristas Casper‘as Andreas‘as po „Cirkopolio“ premjeros Niujorke dalijosi savo įspūdžiais: „Tai neįtikėtinas akrobatikos šou.

„Fotogenijai“ nuortr./Mantas Wizard
„Fotogenijai“ nuortr./Mantas Wizard

Stebint jį, rodos, širdis stoja. „Cirkopolis“ – tai trijų menų jungtis: cirko, šokio ir teatro. Šio pasirodymo labai stipri choreografija, puikus apšvietimas ir neįtikėtinai talentingi akrobatai“, – sakė C. Andreas‘as.

Perez Hilton – amerikiečių TV veidas ir blogeris – taip pat buvo sužavėtas Cirque Éloize trupės pasirodymo. „Pasirodymas tamsus ir šviesus, užburiantis ir kerintis, seksualus ir spalvingas. Tai nuostabus šou“, – sakė jis po pasirodymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius