Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ciuriche pradės veikti prostitučių parkas

Pirmadienį Šveicarijos mieste Ciuriche netoli centrinės traukinių stoties pradės veikti pirmasis šioje šalyje prostitučių parkas, skelbia „Der Spiegel“.
Amsterdame bus ribojama raudonųjų žibintų kvartalo veikla
Prostitutė / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Parkas Šveicarija

Šis parkas įkurtas iš mokesčių mokėtojų pinigų. Jo teritorija apjuosta tvora, viduje organizuotas eismas ratu. Viskas čia sutvarkyta pagal griežtą šveicarišką tvarką. Įvažiuoti į teritorijos vidų galima tik automobiliu, mašinoje gali būti tik vienas žmogus, parkas bus atidarytas nuo 19 val. iki 5 val. ryto.

Vairuotojai važiuos 220 metrų ilgio keliu ir galės rinktis iš maždaug 40 prostitučių. Klientui su prostitute susitarus dėl kainos, jie tolimesniam intymiam bendravimui patrauks į vieną iš dešimties čia įrengtų kambarių. 

Miesto valdžia tokio parko įkūrimui ryžosi pačių prostitučių prašymu. Prostitutės teigė, kad joms įkyrėjo po raudonųjų žibintų kvartalą vaikštinėjantys įkaušę žiopliai, kurie tik apžiūrinėja jas, tačiau neperka paslaugų. Be to, prostitutės rinkosi vaizdingoje vietoje netoli senamiesčio, tai piktino vietos gyventojus ir atbaidydavo investuotojus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius