Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl žiedo murkdėsi kanalizacijoje

Keli santechnikai net aštuonias valandas plušo, kad iš kanalizacijos vamzdžių ištrauktų žiedą, kurio vertė – 70 tūkstančių JAV dolerių. Amerikietė prabangų dirbinį netyčia įmetė į unitazą.
Moterims derėtų atsargiau elgtis su brangenybėmis.
Moterims derėtų atsargiau elgtis su brangenybėmis. / Photos.com

Fenikso mieste (Arizonos valstija) esančioje kavinėje amerikietė Alison Berry su savo vyru pietavo vienoje užkandinėje. Moteris nuėjo į tualetą ir netyčia žiedą, kurį gavo sužadėtuvių proga, įmetė į klozetą.

Užkandinės personalas iškvietė santechnikus, kurie atvėrė kieme esančius kanalizacijos vamzdžius ir puolė nuleidinėti tualete vandenį, tikėdamiesi, kad pamatys žiedą per atvertą vamzdžio plyšį ir spės jį išgriebti. Tačiau jų planas neišdegė. Teko kreiptis į firmą, kuri remontuoja kanalizacijos vamzdžius.

Privačios bendrovės specialistas su specialia infraraudonųjų spindulių kamera pamatė, kad žiedas guli maždaug per metrą nuo klozeto. Tuomet dar dvi valandas dirbo, kol išardė kanalizacijos vamzdyno konstrukcijas ir galų gale ištraukė brangenybę. Kaip pasakojo meistras, kai žiedas buvo ištrauktas, moteris negalėjo sulaikyti laimės ašarų.

Iš viso už santechnikų darbą teko pakloti 6200 JAV dolerių. Pora santechnikams įteikė ir premijas po 400 JAV dolerių. Užkandinės darbuotojas, pasibaigus darbo valandoms laukęs, kol pasibaigs „žiedo gelbėjimo operacija“, taip pat buvo pamalonintas premija.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius