-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Druskininkuose adrenalino fanatikai susigrums dėl geriausiojo titulo

Vasario 11 dieną Druskininkų „Snow Arenoje“ ir vėl vyks „Snow Kayak“ renginys – kvapą gniaužiančios lenktynės kajakais kalnų slidžių trasa, pasibaigiančios įspūdingu šuoliu į vandens baseiną.
„Snow kayak“ renginio akimirka
„Snow kayak“ renginio akimirka / Karolio Kavolėlio nuotr.

Ekstremalai sės į vienviečius guminius kajakus ir varžysis, kas pirmas nusileis nuo kalno. Vienu metu startuos keturios vienvietės baidarės. Greičiausi sportininkai patenks į kitą etapą, taip bus varžomasi iki pirmo prizinio trejeto.

„Šių metų naujovė yra ta, kad varžybos vyks jau praktiškai tamsiu paros metu. Naktinis nusileidimas 640 metrų ilgio ir 40 metrų pločio trasoje abejingų nepaliks. Laukia kupinas adrenalino, gerų emocijų ir vertingų prizų renginys. Kiekvienąmet su didžiuliu nekantrumu laukiame šios šventės – pasakojo „Snow Arenos“ generalinis direktorius Andrius Stasiukynas.

Pasaulyje tokio kalibro varžybos vyksta daugiau nei dešimt metų, yra rengiamos ir planetos pirmenybės. Lietuvoje šis renginys pirmą kartą įvyko 2012-aisiais Druskininkuose.

Dovanų, kaip ir visuose praėjusiuose renginiuose, nestigs. Kiekvienam dalyviui įteikiamas pasas visą dieną slidinėti „Snow Arenoje“ nemokamai. O varžybų nugalėtojo laukia nepamirštama savaitė Italijos Alpėse įsikūrusiame kurorte „Kronplatz“ su apgyvendinimu ir slidinėjimo pasais dviems asmenims. Prizininkams taip pat atiteks vertingi apdovanojimai.

Renginį ves Audrius Bružas ir Tomas Langvinis. Pernai „Snow Kayak“ paliko stiprų įspūdį ir dalyviams, ir žiūrovams.

„Fantastika. Kovojome kaip tik įmanoma. Pirmieji etapai buvo sunkiausi, vėliau gal kitus paveikė įtampa ar jėgų pritrūko, man pavyko gerai startuoti, rasti savo techniką. Turbūt dar naujoko sėkmė prisidėjo, – įspūdžiais dalinosi „Snow Kayak 2016“ nugalėtojas Darius Maciulevičius. – Adrenalino tiek, kad net su trumpikėmis nešalta.“

„Be galo nenorėjau, nes nepatinka žiemos pramogos, prieštaravau ir štai – pirma vieta. Sutikau tik todėl, kad ekstremalios varžybos, daug adrenalino, – sakė tauragiškė Toma Griguolaitė, nugalėjusi visas konkurentes moterų kategorijoje. – Visada norėjau pamatyti kalnus, tai dabar išsipildys mano svajonė.“

Registruotis dalyvauti „Snow Kayak 2017“ lenktynėse galima interneto svetainėje www.snowarena.lt. Dalyvių skaičiui perkopus 200, registracija bus stabdoma. Dalyvauti renginyje gali tik asmenys, renginio dieną sulaukę
18 metų. Vyrai ir moterys, kaip ir kasmet, varžysis atskirai.

Žiūrovams įėjimas nemokamas.

Renginys prasidės vyks vasario 11 dieną, 17 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius