Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dubajuje britų pora nuteista kalėti dėl pasibučiavimo

Vienai britų porai, kuri buvo pastebėta viešai besibučiuojanti Dubajuje, gali tekti mėnesį praleisti kalėjime už nepadorų elgesį, dėl kurio pasiskundė viena vietos motina.
Artumas
Artumas / Photos.com

Dubajuje gyvenantis vyras ir jo draugė buvo suimti praėjusių metų lapkritį. Jiems pateikti kaltinimai dėl bučiavimosi, intymių apsikabinimų ir alkoholio vartojimo viešoje vietoje, sakė poros advokatas. Abiem britams buvo skirta po mėnesį kalėjimo.

Tai jau trečias atvejis per pastaruosius dvejus metus, kai britai pakliuvo į pirmuosius puslapius dėl dorovės įstatymų pažeidimų Dubajuje. Šį turtingą ir saulėtą musulmonišką emyratą yra pamėgę turistai iš Vakarų šalių, kai kurie vakariečiai apsigyveno jame visam laikui.

Advokatas, kuris sekmadienį pateikė apeliaciją dėl teismo sprendimo, sakė, kad klientai nesibučiavo nepadoriai ir kad jiedu tėra draugai. Tikimasi, kad teismo sprendimas dėl šios apeliacijos bus paskelbtas balandžio 4 dieną.

„Jie nesibučiavo į lūpas. Tai buvo tik normalus pasisveikinimas, kuris nelaikomas pažeidimu“, – advokatas Khalafas al Hosani sakė teismui ir pridūrė, kad ieškovės parodymai yra prieštaringi.

Šiemet dar vienai britų porai, kuri praleido naktį viename Dubajaus viešbučio kambaryje, pavyko išvengti teismo dėl nesantuokinių santykių, pateikus santuokos liudijimą.

Londone gyvenanti brito motina sakė, kad jos sūnus Aymanas Najafi prisiekė apginti savo gerą vardą.

„Mano Aymanas – geras berniukas, jis labai protingas ir subrendęs. Negaliu tuo patikėti, – kaltinamojo motiną Maidą Najafi citavo dienraštis „The Independent“. – Jis žino tenykštes taisykles. Jis niekada taip nepasielgtų. Jis netgi čia taip nedarytų.“

Už užstatą paleistiems kaltinamiesiems taip pat skirta 1 000 dirhamų (apie 693 litų) bauda dėl neteisėto alkoholio vartojimo, nurodė advokatas. Atlikę įkalinimo bausmę jiedu bus deportuoti iš Dubajaus.

2008 metais didelį atgarsį sukėlė kita panaši byla: vienai britų porai vos pavyko išvengti kalėjimo, kai Dubajaus teismas įsimylėjėlius pripažino kaltais dėl nesantuokinių santykių viešame paplūdimyje, apsvaigus nuo alkoholio.

Jiedu buvo nuteisti kalėti tris mėnesius, o vėliau turėjo būti deportuoti. Išnagrinėjus apeliaciją įkalinimo bausmė atšaukta.

Šiemet dar vienai britų porai, kuri praleido naktį viename Dubajaus viešbučio kambaryje, pavyko išvengti teismo dėl nesantuokinių santykių, pateikus santuokos liudijimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius