-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotiškos asmenukės iš... parlamento?

Ar nusifotografuotumėte pusnuogis darbe ir publikuotumėte nuotrauką socialiniame tinkle? Seksualią nuotrauką siųstumėte tiesiogiai savo mylimam žmogui? O, jei būtumėte politikas? Šią vasarą rutiną Šveicarijos parlamente karštomis asmenukėmis iš darbo vietos praskaidrino ne vienas, skelbia BBC.
Moters krūtinė
Moters krūtinė / Fotolia nuotr.

Pirmiausia, pusnuogė darbo vietoje nusifotografavo vieno Šveicarijos parlamentaro padėjėja. Negana to, moteris nusprendė asmenuke, kurioje matyti nuoga moters krūtis, pasidalinti socialiniame tinkle „Twitter“.

Moteris pripažino šiek tiek nuogastavusi, kad nuotrauką gali pamatyti bendradarbiai, tačiau tai jos nesulaikė.

Kadangi darbuotojos įrašus socialiniame tinkle „Twitter“ mato 11 tūkst. žmonių, todėl nenuostabu, kad netrukus jos atsidūrė ir spaudoje.

Moteris pripažino šiek tiek nuogastavusi, kad nuotrauką gali pamatyti bendradarbiai, tačiau tai jos nesulaikė.

Parlamentaro padėjėja tvirtino, kad pasidarydamas erotišką asmenukę nepažeidė jokių taisyklių. Jos įsitikinimu, nepaisant to, jog fotografavosi darbo vietoje, šios nuotraukos yra tik jos privataus gyvenimo dalis, niekaip nesusijusi su užimamomis pareigomis . Tačiau parlamentarės darbdavys manė kitaip – iškart po skandalo moteris neteko darbo.

Istorija su nuogomis nuotraukomis darbo vietoje privertė šveicarus diskutuoti, kur yra žmogaus privataus gyvenimo erdvė, o dėl ko jis turėtų būti pasirengęs atsakyti viešai.
Sprendimo šveicarai dar nerado, o diskusijoms naujo peno davė dar viena istorija.

Intymias nuotraukas siuntė iš parlamento salės

Paaiškėjo, kad nuogas asmenukes iš darbo siuntinėjo ir labai populiarus Šveicarijos parlamentaras, Badeno meras Geris Mulleris. Žmogus, kuris nuolat šmėžuoja rimtose televizijos pokalbių laidose, gausiai dalija interviu žurnalistams. 

Dabar jis savo rinkėjams pasirodė ir toks, kokį galbūt ne visi norėtų pamatyti. Naudodamasis „WhatsApp“ programėle jis savo draugei siuntė intymias asmenukes tiesiai iš darbo vietos.

Kai kurios nuotraukos darytos mero kabinete, o viena išsiųsta tiesiai iš pagrindinės parlamento salės.

Šveicarijos parlamento nuotr./ Geris Mulleris
Šveicarijos parlamento nuotr./ Geris Mulleris

G.Mulleriui labai nepasisekė, kad nedviprasmiškas jo žinutes ir nuotraukas draugė turėjo išsaugojusi ir tada, kai judviejų santykiai atvėso.

G.Mulleris prašė nuotraukas grąžinti, kreipėsi į policiją, o tada visa istorija pateko į žiniasklaidą.

Politikas surengė spaudos konferenciją, kurioje braukdamas ašarastrūkčiojančiu balsu atsiprašinėjo ir atviravo apie gėdą. Atrodė, kad politikas nuoširdžiai atgailauja, bet tada jis pareiškė, kad jo žinutės buvo ne apie seksą.

Politikas pareiškė neva už intymias asmenukes draugei siuntinėjo, nes jie aptarinėjo galimybę rašyti knygą apie erotines fantazijas. Praėjusią savaitę G.Mullerio  buvo nušalintas nuo mero pareigų.

Fotolia nuotr./Asmenukė
Fotolia nuotr./Asmenukė

Įkliūva ne tik šveicarai:

2006 m. Dėl seksualių elektroninių laiškelių siuntinėjimo šešiolikmečiui savo politinės komandos nariui iš pareigų teko trauktis JAV kongresmenui Markui Foley.

2011 m. posto neteko „Twitteryje“ moterims gašlias nuotraukas siuntinėjęs JAV kongresmentas Anthony Weineris. Dėl to, kad intymius pasiūlymus įvairioms moterims ir toliau teikė SMS žinutėmis šis politikas turėjo trauktis ir iš Niujorko mero rinkimų 2013 m.

2013 m. Luizianos politikas Joe Stagnis buvo priverstas atsiprašinėti visuomenės, kad jo, vilkinčio tik apatiniais, nuotrauką pamatė visas biuras. Vyras pripažino ją siuntęs vienai pavaldinei, su kuria turėjo „netinkamų“ santykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius