G.Juodeika: moteris už vairo – kaip beždžionė su granata

Vieno Kauno restoranų savininkas, buvęs laidų vedėjas Gediminas Juodeika neigiamai atsiliepia apie vairuojančias moteris, kurios jį kelyje priverčia keiktis, praneša žurnalas „Klubas“.
Dainininkė Goda Sabutytė ir Gediminas Juodeika kavinės klubo - „Papa Jazz“ atidarymo šventėje, Kaune.
Dainininkė Goda Sabutytė ir Gediminas Juodeika kavinės klubo - „Papa Jazz“ atidarymo šventėje, Kaune. / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

„Manau, kad visoms moterims reiktų atimti teises ir liepti perlaikyti visus egzaminus, nes jos už vairo – kaip beždžionė su granata, nežinai, kaip pasielgs. Mano įsitikinimu, daugiausiai avarijų įvyksta per moteris“, – konstatavo verslininkas.

Pats 174 centimetrų ūgio vyras kelyje užima daug vietos – jo vairuojama transporto priemonė - didžiulis visureigis „Land Rover Discovery 2“. G.Juodeika neneigia, kad renkantis mašiną jį galėjo paveikti ir Napoleono kompleksas.

„Dalis tiesos tame yra. Nedidelio ūgio vyras jau turi užprogramuotą Napoleono kompleksą. O artėjant vidutinio amžiaus krizei ypač norisi išsiskirti, išsikovoti kažkokį statusą ir, aišku, pakeisti mašiną. Neneigsiu, ir man taip yra, tačiau visureigiu važinėju labiau praktiniais „sumetimais“: turiu didelę šeimyną, kurią reikia „supakuoti“, be to, mūsų keliai tokie, kad lengvąją mašina nepavažinėsi“, – žurnalui „Klubas“ teigė buvęs laidų vedėjas G.Juodeika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius