Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražiausias moters amžius

Beveik 40 proc. moterų gražiausios jaučiasi būdamos 32-ejų. Tokią tendenciją išaiškino mineralinį vandenį gaminanti kompanija, kuri internetu apklausė per 1,5 tūkst. moterų.
Liv Tyler
Liv Tyler / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Moteris Grožis

Dauguma moterų tokį savo pasirinkimą argumentavo tuo, kad sulaukusios 32-ejų jau turi pakankami gyvenimiškos patirties, pasitiki savimi, meilės santykiai yra aktyvūs ir jos gali mėgautis kitais gyvenimo malonumais.

Psichologė Sandra Wheatley britų dienraščiui „The Daily Mail“ teigė, kad tokia moterų nuomonė yra tikrai nebloga, ir pažymėjo, kad moterys vertina ne tik jaunatvišką išvaizdą, bet ir gyvenimo pasiekimus. „Man šie faktai perša išvadą, kad savęs vertinimui vis daugiau įtakos turi asmenybė. Tai rodo, kad mes save vertiname pagal tai, kas esame ir ko esame vertos, o ne tik pagal išorę“, – teigė S.Wheatley.

„Jautimasis gražiai glaudžiai susijęs su pasitikėjimu savimi ir gyvenimo patirtimi. Būdamos 32-ejų moterys labiausiai pasitiki savimi ir yra patyrusios daugiau negu 22 metų dailiosios lyties atstovės“, – sakė psichologė.

„Moterys vienos kitoms gali būti didžiausios priešės, kritikuodamos viena kitos svorį ar raukšles. Tačiau šie tyrimų rezultatai turėtų pamokyti moteris, kad grožis slypi giliau“, – teigė psichologė S.Wheatley.

Šiuo metu kaip tik 32-ejų yra tokios žymios moterys kaip Sarah Michelle Gellar, Sophie Dahl ir Liv Tyler.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius