Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražiausių Lietuvos nuotraukų čempionatas „We love Lithuania“ skelbia ketvirtojo etapo nugalėtojus

Ketvirtajame etape kvietėme visus fotografuojančius ar tiesiog mėgstančius įamžinti įdomius renginius jomis pasidalinti su visais. Iš daugiau nei 500 gautų kadrų, 30 įdomiausių buvo pateikti teismui ir šiandien džiaugiamės galėdami pristatyti Jums etapo nugalėtojus – teigė „We love Lithuania“ čempionato organizatorius Simonas Rudaminas.
Andželika Skutulaitė - D1 Sport Drift Wars
Andželika Skutulaitė - D1 Sport Drift Wars

Publikos mėgstamiausiu kadru tapo Andželikos Skutulaitės įamžinta D1 Sport Drift Wars akimirka. Etapo geriausiu fotografu komisijos nuomone tapo – itin plačiai Klaipėdos regiono renginius nušviečiantis – Ruslan Bolgov.

Ruslan Bolgov - Jūros šventė 3
Ruslan Bolgov - Jūros šventė 3

Su ketvirtuoju čempionato etapu konkursas pereina į finišo tiesiąją ir kviečia dalyvauti paskutiniame, tačiau ir svarbiausiame etape. „Tai sudėtingiausias čempionato etapas, kurio metu visi dalyvaujantys yra įpareigoti skirti laiko ir atrasti tą vienintelį vaizdą, kuris visomis prasmėmis perteiks tai, kas yra Lietuva. Jokių apribojimų, tačiau griežti vertinimo komisijos kriterijai neleis atsipalaiduoti. Pasistengti dar tikrai verta ir dėl to, kad čempionato partneriu tape Beta.lt įsteigė iš ties vertingą prizą”, - teigė čempionato organizatoriai. Visa detali informacija ir kadrai laukiami oficialiojoje čempionato svetainėje – www.welovelithuania.com.

Čempionato kulminacija įvyks jau sausio mėnesį parodoje „Adventur“. Jos metu ne tik bus apdovanoti geriausieji, bet ir visi parodos lankytojai galės išvysti geriausių darbų parodą.

Apie projektą „We love Lithuania“

„We love Lithuania“ yra didžiausia ir kone vienintelė socialinė platforma, pristatanti Lietuvą realiuoju laiku. Tokios išsamios, vienoje vietoje sutelktos vaizdinės medžiagos, kurioje užfiksuota mūsų gimtinė, daugiau negali pasiūlyti nė viena lietuviška elektroninė erdvė. Projektas, prasidėjęs kaip iniciatyva pristatyti savo šalį, šiandien jau organizuoja foto kadrų čempionatą, kurio tikslas pamatyti, pristatyti ir pajusti nedidelio krašto grožį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius