Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iniciatyva dėl Bruni-Sarkozy albumo papiktino prancūzų mokesčių mokėtojus

Prancūzijos pirmoji ponia Carla Bruni-Sarkozy papiktino prancūzų mokesčių mokėtojus, nes vyriausybė eksportui skatinti nupirko tūkstančius jos albumo egzempliorių.
Carla Bruni-Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy / „Scanpix“ nuotr.

Prancūzijos iždas pagal naują Žemės ūkio ministerijos iniciatyvą didinti prancūziškų maisto produktų ir gėrimų pardavimą visame pasaulyje nupirko tūkstančius „Comme Si de Rien N'etait“ egzempliorių ir supakavo juos su vyno bei sūrio talonais ir kamščiatraukiais.

Kaip rašo britų laikraštis „The Daily Telegraph“, mažiausiai 14 tūkst. žmonių 19-oje valstybių gaus po tokį dovanų paketą.

Šis trečiasis buvusios supermanekenės, o dabar - dainininkės ir prezidentienės, albumas buvo išleistas penki mėnesiai po 2008-ųjų vasarį įvykusių jos vestuvių su prezidentu Nicolas Sarkozy, bet Prancūzijoje buvo nupirkta mažiau nei 90 tūkst. jo egzempliorių.

Dabar milijonai prancūzų mokesčių mokėtojų pinigų buvo pervesti rinkodaros agentūrai „Sopexa“, šiai iniciatyvai apmokėti.

C.Bruni-Sarkozy po albumo išleidimo 2008 metų liepą atmetė kritiką ir vangų pirkimą aiškino tuo, kad nepakankamai atskiriami jos, kaip menininkės ir kaip šalies pirmosios ponios, vaidmenys.

Žurnalistams ji sakė: „Suprantama, kad žmonės negali susilaikyti nepainioję mano, kaip menininkės, darbo ir mano oficialaus vaidmens“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius