-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Internete atsirado „kalbantis Putinas“ – jis pasakys tai, ko nori vartotojas (video)

Žurnalas „Esquire“ savo svetainėje sukūrė programėlę „Kalbantis Putinas“. Su šia internetine programėle galima sukurti originalią Rusijos premjero Vladimiro Putino kalbos versiją iš jo ankstesnių kalbų fragmentų.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Scanpix“ nuotr.

Pasak „Esquire“, „tai vienintelė vieta, kur premjeras V.Putinas kalba būtent tai, ką iš jo nori išgirsti bendrapiliečiai“.

Be eilinių žodžių, programėlė leidžia į kalbą įtraukti tokias frazes kaip „auksiniai dantys“, „sučiupti ir nubausti“, „teplioti juodais dažais“, „iki visiško sunaikinimo“, „nesulauksite“, „su minimaliomis administracinėmis išlaidomis“, taip pat žodžius „Stalinas“, „Dievas“, „represijos“, „Lamborgini“ ir „krizė“.

Daugeliu atvejų dėl neteisingo intonavimo ir žodžių reikalingais linksniais trūkumo virtuali V.Putino kalba skamba ne visai tikroviškai, tačiau iš pateikiamų žodžių galima sudėlioti ir nemažai sklandžių sakinių, rašo newsru.com.

Pabrėžtina, kad programėlėje trūksta auksinės V.Putino frazės „skandinti išvietėje“, taip pat kitų ne mažiau įsidėmėtinų Rusijos premjero „perliukų“, pavyzdžiui: „tegul moko savo žmoną barščius virti“, „ariau kaip vergas galerose“, „žemes valgyčiau iš gėlių vazono“, „nusivalyti kruvinus snarglius“, „kaip šventajam Pranciškui rausti savo sklypelį, bum, bum“, „iš nosies iškrapštyta“ ir panašiai.

Programėlę galite rasti čia.

Iš pateiktų žodžių ir frazių galima sudėlioti, pavyzdžiui, štai tokią kalbą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius