-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto hitu tapusi suknelė taip pat bus išleista baltos ir auksinės spalvų

Interneto hitu tapusi suknelė iš tiesų yra juodai mėlyna. Tačiau jos pardavėjai turi gerų žinių tiems, kas suknelę mato geltonai baltą, rašo independent.co.uk.
Suknelė
Suknelė

Šis 77 dolerius kainuojantis kūrinys sukėlė aršių diskusijų dėl jo atspalvio. Kai kurie mato tikrąsias suknelės spalvas – mėlyną ir juodą, o dar milijonai geba pamatyti tik baltą ir geltoną. Būtent todėl suknelės pardavėjas iš Didžiosios Britanijos planuoja padaryti ir baltos bei auksinės spalvų kombinacijų suknelę.

Ši suknelė tapo interneto sensacija po to, kai jos nuotrauka buvo pasidalinta socialiniame tinkle „Tumblr“, o tada visas pasaulis ėmė diskutuoti dėl jos spalvos. Pardavėjai, savaime suprantama, yra labai dėkingi už šį papildomą viešumą ir nusprendė pamaloninti abi puses, nuspręsdami sukurti baltą ir geltoną suknelės versijas.

„Roman Originals“ kūrybos vadovas Ianas Johnsonas sakė „Mashable“: „Mes mąstome apie auksinės ir baltos suknelės versijų gamybą, – sakė jis. – Galėtume sukneles pagaminti greičiau, tačiau turi būti atlikti kokybės patikrinimai.“

Šviesa patenka į akį per lęšį – skirtingi bangų ilgiai atitinka skirtingas spalvas. Jums net nereikia galvoti, kokia tai spalva – smegenys tuo pasirūpina už jus. Jie nustato, kokios spalvos šviesa atsispindi nuo objekto, į kurį žvelgiate, ir tą spalvą „atima“ iš tikrosios objekto spalvos.

„Kas nutinka šiuo atveju – regos sistema žiūri į šį daiktą, ir jūs stengiatės atmesti tą spalvą, kurią suteikia dienos šviesa, – aiškina Wellesley koledžo neuromokslininkas Bevilis Conway. – Tad žmonės arba atmeta mėlynąją spalvą – tokiu atveju jie suknelę mato baltą su auksine spalva, arba jie ignoruoja auksinę spalvą – tuomet suknelę mato mėlyną su juoda.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius