Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijoje priimtas gyvas kūdikis iš nužudytos nėščiosios

Ispanų medikai penktadienį slaugo kūdikį, kuriam gimti padėjo gelbėjimo tarnybos specialistai po to, kai ginkluotas vyriškis vienoje Madrido bažnyčių nušovė nėščią moterį, pranešė pareigūnai.
Kūdikis
Kūdikis / Photos.com nuotr.

Paprašius aukos artimiesiems, Ispanijos sostinės ligoninės „Hospital de La Paz“ atstovė sakė negalinti ką nors pranešti apie naujagimio būklę.

Tragedija įvyko ketvirtadienį vakare Madrido šiaurinėje dalyje esančioje Pinaro Švč.Marijos (Santa Maria del Pinar) bažnyčioje.

„Žmogus įėjo ir netaręs nė žodžio šovė nėščiai moteriai į galvą, paskui šovė kitai moteriai į krūtinę, o tada pats nusišovė tuo pačiu ginklu“, – sakė Madrido policijos atstovas.

34-erių žudikas neturėjo jokių ryšių su aukomis, pažymėjo atstovas ir pridūrė: „Manome, kad tai buvo beprotybės priepuolis“.

Pasakodama apie įvykį Ispanijos valstybinei televizijai gelbėjimo tarnybos SAMUR budinčioji Ceferina Cuesta sakė, kad nėščiajai padėti nebebuvo jokios galimybės.

„Ji buvo jauna 36-erių moteris, jos galvoje – žaizda, jos širdis sustojusi, be to jau beveik begimdanti, – sakė C.Cuesta. – Nepaisant mūsų pastangų, atgaivinti moterį buvo neįmanoma. Reikėjo kažką daryti su kūdikiu.“

Skubiai vietoje atlikus cezario pjūvį, kūdikis buvo nuvežtas į ligoninę, sakė policija.

Kita moteris, sužeista į krūtinę, taip pat pateko į tą pačią ligoninę. Pasak medikų, kulkos nepažeidė gyvybei svarbių organų. 52-ejų moters būklė stabili ir gyvybei pavojaus nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius