Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Istorinė Trakų pilis persikelia į internetą

Ar yra vienas atsakymas į du skirtingus klausimus: kaip sudominti moksleivį pažinti krašto istoriją, o turistą pakviesti apsilankyti istoriniame šalies muziejuje? Interaktyvių sprendimų kompanija „MultimediaMark“ Trakų istorijos muziejaus užsakymu sukūrė interaktyvią interneto svetainę kurioje atgimė viduramžių kovos, istoriniai šaltiniai, o klaidžiose Trakų pilies menėse karaliauja valdovas.
Naujosios svetainės vaizdas.
Naujosios svetainės vaizdas. / Trakaimuziejus.lt nuotr.

Ilgaamžę istoriją už tvirtų mūrų saugantis Trakų muziejus persikėlė į internetą. Svetainėje Trakų salą galima apžiūrėti iš paukščio skrydžio. Ir tai dar ne viskas, nes valdymo pulto-astroliabijos dėka svetainės lankytojas pats nuspręs, kokiu metu – žiemą, vasarą, dieną ar naktį – smagiausia pažinti klaidžius pilies koridorius. Autentiškai viduramžių nuotaikai sukurti pasitelkta speciali technologija: animacijos, video bei garso sintezė. Tam buvo filmuojami riteriai, kiti senoviškais drabužiais apsirengę žmonės.

Mėgstantiems planuoti savo laiką arba tiems, kurie pamilo leisti laisvalaikį Trakuose, patiks jau suplanuotas renginių gidas 2010 metams. Svetainėje rasite muziejaus laikraščio straipsnius, taip pat išsamią informaciją apie vykdomus projektus.

Jaunieji svetainės lankytojai, norintys pajusti viduramžių dvasią, ją patirti galės surėmę kardus su priešais įgyvendinant karaliaus misiją. Nugalėję priešus bus apdovanoti interaktyviais prizais.

Naująją svetainę rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius