Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijoje mirė per karščius automobilyje palikta mergaitė

Po trijų dienų agonijos Italijos mieste Ankonoje mirė beveik dvejų metų mergaitė, kurią tėvas penkioms valandoms per karščius paliko vaikiškoje kėdutėje automobilyje. Vyras užmiršo nuvesti mergaitę į vaikų darželį, rašo TVN24.pl.
Paroda-mugė „Šeimynėlė“ šiemet kviečia aktyviai dalyvauti seminaruose, kurių temos – nuo vaikų auklėjimo iki meno terapijos.
Vaikai ypač sunkiai pakelia karštį, todėl palikti juos uždaroje karštoje patalpoje gali būti pražūtinga. / 15min.lt nuotr.
Temos: 2 Tėtis Italija

Trečiadienio rytą universiteto dėstytojas, dirbantis medicinos klinikų departamente veterinarijos chirurgu, turėjo nuvežti dukrą – 22 mėnesių Eleną – į darželį. Jis net paskambino žmonai, kuri aštuntą mėnesį laukiasi kūdikio, ir nuramino ją, kad Elena jau yra vaikų darželyje.

Paaiškėjo, kad išsiblaškęs vyras pamiršo dukrą ten nuvesti ir nuvažiavo tiesiai į darbą. Mergaitė liko automobilyje, kurį jos tėvas paliko saulėtoje automobilių stovėjimo aikštelės vietoje. Diena pasitaikė karšta, termometrai rodė apie 26 laipsnius šilumos.

Karštis uždarytame automobilyje mergaitei tapo mirties priežastimi. Tėvas tik po penkių valandų, išeidamas iš darbo, pastebėjo savo dukrą automobilyje, jos būklė buvo sunki. Mergaitę ištiko koma, ji pamėlo ir beveik nekvėpavo.

Žmona gina vyrą

Medikai tris dienas kovojo dėl dvimetės Elenos gyvybės, bet šeštadienį jos būklė pablogėjo ir mergaitė mirė.

Jos mirtis sulaukė audringos visuomenės reakcijos Italijoje.

Prokurorai pradėjo tyrimą dėl vaiko tėvo elgesio. Tačiau jo ginti stojo Elenos mama, kuri žiniasklaidai pasakė, kad toks dalykas gali nutikti kiekvienam, nuolat skubančiam žmogui. „Mano vyras taip pat neturėjo laiko sustoti, nes rūpinosi manimi, mano nėštumu ir mažąja Elena“, – pabrėžė dukters netekusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius