-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Italų vyrų pastangos suvilioti užsienio turistes – bergždžios

Italijos „lotynų meilužiai“ nebežavi užsieniečių moterų: sekmadienį paskelbtos apklausos rezultatai rodo, kad keturių iš penkių turisčių Italijos vyrų kerai visiškai nepaveikė.
Flirtas
Flirtas / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 1 Italai

79 proc. respondenčių pareiškė, kad niekada neįsimylėtų italo. Daugelis taip manančių (51 proc.) skundėsi, kad šios šalies vyrams stinga linksmumo ir humoro jausmo, 49 proc. tvirtino, kad italai pernelyg vaikiški.

Kaip trūkumas nurodytas ir tai, kad daugelis italų labiau demonstruoja savo moteriškas, o ne vyriškas savybes – taip manė 57 proc. iš tūkstančio respondenčių, dalyvavusių apie turizmą ir maistą rašančio žurnalo „Vie del Gusto“ surengtoje apklausoje.

Labiau tikėtis suvirpinti užsieniečių moterų širdis gali italų studentai, verslininkai, taip pat kurortų vakarėlių vedėjai bei pramogų organizatoriai, nurodė žurnalas.

Nors iš nelaikomi svajonių partneriais, italai gavo balų už galantišką elgesį, į kurį atkreipė dėmesį 78 proc. apklausos dalyvių, taip pat gerą aprangos stilių (67 proc.), dėmesingumą (59 proc.).

Tuo tarpu 43 proc. respondenčių sakė, kad Italijos vyrų sportinė forma galėtų būti geresnė.

Šiaip ar taip, Italijos gyventojai apskirtai traukia užsieniečius stiliumi (73 proc.), žavesiu (69 proc.), draugiškumu (55 proc.) ir mandagumu (51 proc.).  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius