Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Japonijoje suimtas mokinukes filmavęs ir jų seiles rinkęs vyras

Vienas 55 metų bedarbis japonas buvo suimtas Tokijuje už tai, kad paprašė trijų mokinukių duoti jam savo seilių ir filmavo šį procesą, antradienį pranešė policija.
Japonijos mokinės
Japonijos mokinės / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Toshihiko Mizuno pirmadienį buvo suimtas Tokijuje, įtarus jį „nepadoriais įpročiais“, o šis nusikaltimas užtraukia iki vienų metų laisvės atėmimo bausmę arba iki 1 mln. jenų (29,8 tūkst. litų) baudą, pranešė sostinės policijos departamentas.

Pasak policijos atstovo, pernai spalį ir gruodį T.Mizuno per atskirus incidentus prie daugiabučių arba gatvėje užkalbino tris mergaites, kurių amžius 9-10 metų. Vyras pasisakydavo esantis seiles tyrinėjantis mokslininkas ir paprašydavo mažamečių duoti jam seilių.

„Jis filmuodavo mergaites, kai šios išspjaudavo seilių. Jis taip pat prašydavo išsižioti ir filmuodavo jų burnos vidų bei liežuvius, – aiškino pareigūnas. – Jis taip nuolat elgdavosi, kad patenkintų savo lytinę aistrą.“

Remdamasi policijos šaltiniais, žiniasklaida pranešė, jog T.Mizuno per ilgiau nei 17 metų Tokijuje ir kaimyniniame Saitamos mieste tokiu būdu užkalbino apie 4 tūkst. mergaičių, o apie 500 jam davė seilių.

Policija vyro namuose rado 26 vaizdajuostes, kuriose matomos daugiau nei 200 mergaičių, nurodė naujienų agentūros „Jiji“ ir „Kyodo“.

Tokijo policijos pareigūnai žiniasklaidos pranešimų nepatvirtino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius