Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunavedžių pirmoji naktis – policijos nuovadoje

Jaunavedžių pora iš Jungtinių Valstijų pirmąją savo, kaip vyro ir žmonos, naktį praleido atskirose policijos nuovados vienutėse, kai po vestuvių nuotaka užpuolė buvusią jaunikio meilužę, praneša BBC.
Vestuvės
Vestuvės / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad jaunoji iš Masačusetso valstijos bandė automobiliu partrenkti moterį ir jos sūnų. 22 metų Marissai Ann Putignano-Keene pateikti kaltinimai dėl smurto, panaudojant pavojingą ginklą – savo automobilį.

Per incidentą, įvykusį automobilių stovėjimo aikštelėje, niekas nenukentėjo. Kaip pranešė vietos laikraštis, moteris, kuri prieš kurį laiką turėjo intymių santykių su jaunuoju, po darbo ėjo namo ir norėdama sutrumpinti kelią kirto automobilių stovėjimo aikštelę. Staiga ji pamatė atvažiuojančius jaunuosius.

Ji pranešė policijai, esą M.A.Putignano-Keene atsidarė automobilio langą ir pradėjo įžeidinėti, o paskui netikėtai pradėjo važiuoti jos link. 37 metų jaunikiui Timothy Keene, kuris sėdėjo keleivio vietoje, pateikti kaltinimai dėl netinkamo elgesio. Abu jaunieji buvo suimti. Jaunajai taip pat pateikti kaltinimai dėl nuosavybės apgadinimo – per incidentą jos vairuojamas automobilis trenkėsi į tvorą.

Pranešama, kad jaunieji policijai teigė po tuoktuvių ceremonijos išgėrę butelį šampano. Porai pirmąją naktį teko praleisti atskirose policijos nuovados vienutėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius