Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauniausias lytį pasikeitęs berniukas turi vaikiną

18-metė Jackie Green gimė berniuku, tačiau būdama 16-os ji tapo jauniausiu žmogumi pasaulyje, pasikeitusiu lytį, rašo Dailymail.co.uk.
Jackie Green
Jackie Green / „Youtube“ nuotr.

Nuo mažumės Jackie elgėsi kaip mergaitė: vilkėjo mergaitiškus drabužius, žaidė mergaitiškais žaislais. Jos tėvams su tuo, kad buvimas berniuku Jackie yra nepakeliamas, teko susitaikyti, kai ji keturis kartus bandė sau atimti gyvybę ir net mėgino nusipjauti savo genitalijas. Po šių bandymų tėvai nusprendė sumokėti 28 tūkst. svarų už lyties pakeitimo operaciją.

Jackie nuotraukų rasite čia.

Pastaroji Jackie buvo atlikta Tailande, mat Jungtinėje Karalystėje lyties keitimo operacijos galimos pacientui, sulaukusiam pilnametystės. Operacijos dieną jai sukako 16 metų, o seselės palatoje jai dainavo „Su gimimo diena!“ Prisimindama šią dieną Jackie teigė: „Pasijaučiau taip lyg būčiau naujai gimusi“.

Kai žmonės vadindavo mane transseksualu arba gėjumi nė nežinojau, ką tai reiškia. Niekada apie save negalvojau niekaip kitaip kaip tik apie mergaitę. Sakė Jackie.

Jackie tvirtina gyvenanti normalų gyvenimą ir net dvejus metus turinti vaikiną. Kas jis, Jackie įvardyti nepanoro.

„Kai jis manęs kartą paklausė apie randus, nes matė, kad tokių turiu, aš ėmiau verkti, – pasakojo Jackie. – Viską jam pasakiau ir išbėgau iš kambario, manydama, kad jis mane primuš. Vis dėlto jis to nepadarė. Jis man pasakė: žiūrėk, gal ir gana beprotiška, niekada nemaniau, kad atsidursiu tokioje situacijoje, tačiau aš tave myliu. Kodėl turėčiau to išsigąsti?“

Mergina teigė esanti dėkinga ją užgauliojusiems žmonėms. Jų dėka ji tapo stipresnė.

„Man nepatinka slapstytis. Kodėl turėčiau tai daryti? Kodėl turėčiau gėdytis savęs, jei savimi didžiuojuosi?“ – klausė ji.

Keturių vaikų mama Susie, prieš 11 metų išsiskyrusi su vyru, prisipažino turėjusi rinktis – susitaikyti su minimi, kad augins dukrą, arba palaidoti savo sūnų. Moteris iš pradžių bandė atbaidyti savo vaiką nuo mergaitiškų drabužių ir žaislų, tačiau vėliau nuleido rankas, matydama, kad tai neįmanoma.

„Jei atvirai, labai norėjau turėti heteroseksualų sūnų. Kai Jackie nuo mažumės buvo toks mergaitiškas berniukas, galvojau, kad tiesiog iš to išaugs. Tikriausiai pati nesupratau ir neprisipažinau, kad turiu sūnų gėjų. Jackie dažnai sakydavo: „Mamyte, Dievas suklydo, nes būdamas berniuko kūne, turiu mergaitės smegenis.“

Jackie pradėjus lankyti mokyklą, jai teko išgyventi skaudžias vaikų patyčias dėl mergaitiškų drabužių.

„Kai žmonės vadindavo mane transseksualu arba gėjumi nė nežinojau, ką tai reiškia. Niekada apie save negalvojau niekaip kitaip kaip tik apie mergaitę“, – sakė Jackie.

Ji prisiminė, kai kartą viena moteris laukė mašinoje su savo vaiku prie mokyklos durų ir pamačiusi Jackie sušuko: „O, tu transvestite! Tu išsigimėlis!“ Tai buvo kaip tik tuo metu, kai Jackie bandė žudytis ir peiliu nusipjauti savo genitalijas.

Kiek vėliau Jackie nusprendė pristabdyti savo kaip vaikino brendimą ir nuskrido į Bostono vaikų kliniką, kur susitiko su daktaru Normanu Spacku. Jai buvo suleisti moteriški hormonai ir Jackie ėmė augti krūtys, formuotis moteriški klubai. 

Kai Jackie pradėjo lankyti vidurinę mokyklą, įvyko itin nesmagus jai įvykis: „Baisiausias dalykas man nutiko, kai kartą ėjau į namus, o grupelė jaunuolių man sekė iš paskos. Tuomet vienas jų pribėgo prie manęs, nusmaukė žemyn sijoną ir sušuko: na, parodyk mums ką ten turi!“

Nuo tada ji pradėjo mokytis namuose. Vis dėlto ji suprato – niekada negalės gyventi normaliai, jei nepakeis visų fizinių skirtumų. Išeitis buvo lyties keitimo operacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius