-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunystę išlaikyti padės nauja pomidorų rūšis

Italų mokslininkai išvedė naują pomidorų rūšį. Šios daržovės turi kur kas daugiau likopenų, galingų antioksidantų, kovojančių su organizmo senėjimu. Šių medžiagų kiekis naujos rūšies pomidoruose kur kas didesnis negu įprastuose pomidoruose.
Daržovės
Naujieji pomidorai tarnaus amžinai jaunystei. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Pomidorai

Pomidorai, kaip praneša mk.ru, išauginti natūraliai, nėra genetiškai modifikuoti, todėl juos valgyti galima visiškai nesibaiminant. Šios daržovės turi itin daug naudingų organizmui elementų ir vitaminų.

Medikų teigimu, panašus eksperimentas rodo, kad kokybiškus ir naudingus produktus galima išauginti ir nenaudojant įvairiausių nanotechnologijų bei kitų naujausių priemonių. O žmonės iš gamintojų ir tikisi saugumo bei kokybiškų maisto produktų.

Pomidorų valgymas yra puiki profilaktinė priemonė kovojant su širdies ir kraujagyslių ligomis, vėžiu. Be to, naujoji pomidorų rūšis padės apsaugoti ląsteles nuo senėjimo, o oda taps lygi, elastinga ir aksominė. Žadama, kad nuolat valgydamos šias daržoves moterys ilgiems metams išsaugos jaunystę ir grožį.

Šių augalinių produktų gamintojas – Nacionalinė žemės ūkio produktų gamintojų konfederacija (Coldiretti) – siūlo Pomi L+ pomidorus kaip natūralų ir sveiką vaistą organizmui.

Konfederacijos direktoriaus Sergio Marini teigimu, jie įrodė, kad galima sujungti produktų kokybę ir inovatyvias technologijas, bet nenaudoti genų inžinerijos metodų. „Tai atitinka vartotojų poreikius, kurie nori gauti saugius, Italijoje pagamintus produktus“, – teigė S.Marini.

Naujuosius pomidorus jau augina 30 Italijos ūkininkų, dalyvaujančių projekte. Italijos parduotuvių lentynose stebuklingieji pomidorai turėtų pasirodyti jau netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius