Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV užkariauja knyga, kurioje keturmetis berniukas pasakoja apie savo nežemiškus potyrius

Amerikiečių pastoriaus Toddo Burpo pasakojimas apie jo sūnaus nežemiškus portyrius, kuomet berniukui buvo 4 metai, tapo sensacija Jungtinėse Valstijose – knyga „Rojus egzistuoja: pasakojimas apie mažo berniuko nuostabią kelionę į rojų ir atgal“ užkopė į perkamiausių knygų sąrašų viršų.
Papasakojęs apie nežemiškus potyrius berniukas tapo įžymybe.
Papasakojęs apie nežemiškus potyrius berniukas tapo įžymybe. / Nuotr. iš „YouTube“

Kaip Coltonui buvo 4 metai, jam buvo atlikta sunki apendikso operacija. Ją atlikę medikai buvo užtikrinti, kad berniukas neišgyvens. Tačiau Coltonas išgyveno ir vėliau pasakojo tėvams, kad operacijos metu buvo patekęs į rojų.

Tėvams didžiausią nuostabą sukėlė tai, kad vaikas pasakojo tokius dalykus, apie kuriuos negalėjo žinoti. Pavyzdžiui, jis papasakojo, kad danguje susitiko savo seserį – tėvai niekuomet vaikui nepasakojo apie tai, kad motina prieš kelis metus patyrė persileidimą. Berniukas taip pats sakė sutikęs savo prosenelį – vaikas gyvenime jo nebuvo matęs, tačiau po operacijos nesunkiai jį atpažino nuotraukoje, kur prosenelis buvo nufotografuotas dar būdamas jaunas. Coltono pasakojimu, rojuje visi yra jauni. „Jums ten patiks“, – tvirtino berniukas.

Coltonas detaliai pasakojo, kaip jis girdėjo angelų giesmes, o rojuje, anot berniuko, daugybė gėlių ir vaivorykščių. „Aš sėdėjau Jėzui ant kelių“, – sakė Coltonas tėvui.

Pastorius šiuos berniuko įspūdžius aprašė tik praėjusiais metais, praėjus 8 metams nuo operacijos. Knyga išsyk sulaukė didžiulio populiarumo. Pirmas 40 tūkstančių egzempliorių tiražas, išleistas praėjusį lapkritį, buvo išsyk išpirktas, o dabar parduota jau 3,4 mln. knygos egzempliorių. Paskutines tris savaites knyga laikosi pirmoje perkamiausių knygų sąraše.

Jaunasis herojus tapo tikra įžymybe. Jis dažnai kviečiamas į televiziją, planuojama pagal knygą sukurti filmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius