Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juodoji našlė vėl ištekėjo

Kiekvienas vyras, su kuriuo ji kada nors turėjo romaną šiandien arba po žeme, arba už grotų, tačiau nepaisant to, ji, vilkėdama puošnia vestuvine suknele, ištekėjo dar kartą – už milijonieriaus.
Vestuviniai žiedai
Vestuviniai žiedai / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Santuoka Vestuvės

Jaunikis, susikrovęs turtus iš baliklių verslo, tikriausiai neabejoja, kad jam pavyko „išbalinti“ ir jaunosios charakterio dėmes, tačiau, tikriausiai žmonos vardu pasirašęs gyvybės draudimo sutartį, jis pasirašytų ir savo mirties nuosprendį, rašo „The Sun“.

Šeštadienį turtuolis George’as Ceasaras tapo trečiuoju juodosios našlės Lindos Calvey vyru.

Juodąja našle ją praminė vienas policijos pareigūnas, kuris ne kartą tyrė nusikaltimus, susijusius su ja. „Kiekvienas ką nors su ja turėjęs vyras šiandien arba miręs, arba kalėjime“, – tikino jis.

Pirmasis moters vyras buvo nušautas policijos pareigūnų ginkluoto apiplėšimo metu. Antrą kartą moteris ištekėjo kalėjime. Išrinktuoju tapo vyras, su kuriuo ji buvo kartu nuteista už jos meilužio gangsterio nužudymą.

60-metė per savo gyvenimą praleido net 21 metus kalėjime. Tačiau, net jei ji mezga naują tinklą aplink savo trečiąjį 76-erių sutuoktinį, jis to nemato ir tiki moters žodžiais, kad žmogžudystės, už kurią ji sėdėjo kalėjime 18 metų, ji neįvykdė.

Moteris tikina, jog į nusikalstamą pasaulį ji pateko tuomet, kai ištekėjo už pirmojo vyro. Jis su sėbrais virtuvėje planuodavo nusikaltimus, o ji „tik gamindavo sumuštinius ir arbatą“. Pasak moteriškės, ji prisijungė prie apiplėšimų, kai pirmasis vyras buvo nušautas, nes jai reikėjo pinigų.

Kaip manoma, ginkluoti apiplėšimai, kuriuose ji dalyvavo, moteriai atnešė net milijoną svarų. Iš kalėjimo ji išėjo tik pernai. Ji ne ilgą laiką žavėjo ne vieną garsų vyrą, keletas jų netgi piršosi.

Vedybos su milijonieriumi buvo pirmosios, kuriose nedalyvavo policija ar kalėjimo pareigūnai. Tiesa, jaunikis netiki kalbomis, kad gali tapti jos nauja auka. „Gyvenimas yra lošimas, tačiau jei netenkate pasitikėjimo, kas daugiau belieka? Taigi, ji gali mane nužudyti…, bet aš surizikuosiu“, – tikina jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius