Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų tėvelis: britas savo sode įrengė 25 m ilgio čiuožyklą

Britas Gregas Hovas gali būti drąsiai vadinama labiausiai pasaulyje kalėdinės dvasios apimtu tėveliu: vyras savo namų sode įrengė beveik 25 metrų ilgio čiuožyklą. Tai jo dovana šeimai Kalėdų proga, rašo „The Daily Mail“.
Ledo ritulys
Ledo ritulys / AFP/„Scanpix“ nuotr.

G. Hovas turėjo nuversti priešais įėjimą į namus buvusią tvorą, kad padarytų vietos didžiulei čiuožyklai, kuri nusidriekė ir per kaimynų sklypus. Vėliau buvo pastatyta beveik 25 metrų ilgio ir 10 metrų pločio scena, po kuria įrengta šaldymo sistema, pavertusi 25 tūkst. litrų vandens 25 tonomis ledo. Buvo atgabentas ir generatorius, kad maždaug 10 centimetrų storio ledas netirptų.

O savo namo garažą G. Hovas pavertė laikina „drabužine“, kurioje saugoma 300 porų pačiūžų. Beje, šiam projektui vyras pradėjo ruoštis prieš tris mėnesius ir net turėjo įkurti savo įmonę, kad galėtų gauti atsakomybės draudimą, nors už pasičiuožinėjimą Gregas pinigų neima.

Tokia čiuožykla pradžiugino ne tik tris Grego atžalas, bet ir dešimtis šalia gyvenančių vaikų, kurie buvo pakviesti čiuožinėti.

Labai mėgstantis Kalėdas geraširdis Gregas išgarsėjo dar ir tuo, kad kasmet namuose įrengia savotišką instaliaciją, kuri atrodo kaip jo namo viduje išaugusi 12 metrų aukščio eglė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius