-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas galėtų tapti nauju Jamesu Bondu (nuotraukos)

Po to, kai jaunutis britų televizijos realybės šou „X faktorius“ dalyvis Ray Quinnas garsiai išsakė savo ambicijas vieną dieną tapti naujuoju Jamesu Bondu, „The Sun“ nusprendė taip pat pasidarbuoti ir, remdamasis komentarais, atrinko aktorius, labiausiai tinkančius vaidmeniui, kuris vis dar priklauso, geriausiu specialiuoju agentu tituluojamam britų aktoriui Danieliui Craigui.
Guy Ritchie
Guy Ritchie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, daugelis „The Sun“ skaitytojų, naujieną apie R.Quinno planus priėmė kaip balandžio pirmosios pokštą, kiti ėmė diskutuoti, kad vaikinui pirmiausia reikėtų paaugti bent keletu centimetrų, o dar treti ėmė svarstyti, kas galėtų pakeisti D.Craigą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gerardas Butleris
Gerardas Butleris

Vienu iš favoritų tapo „300“ ir „Operos fantomas“ žvaigždė Geraldas Butleris. „Jis turi kažką savyje. Jo vaidmuo „300“ įrodė, kad jis gali vaidinti ir veiksmo filmuose, bet girdėjau, kad jis puikiai vaidina ir komedijose“, – tikino vienas komentatorius.

Kitas kandidatas – britų filmų apie gangsterius aktorius ir režisieriaus Guy Ritchie , suvaidinęs tokiuose filmuose kaip „Vagišiai“ (angliškai „Snatch“) ar „Revolveris“ Jasonas Stathamas. „Jis išvaizdus, seksualus, bent jau man, jis geras vairuotojas, kai kalba eina apie automobilių lenktynes ir jam visuomet atitenka merginos“, – rašo kita komentatorė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./George Clooney
George Clooney

Be dėmesio nebuvo paliktas ir amerikiečių aktorius George’as Clooney. Nors ir amerikietis, bet pasak vieno komentatoriaus, tik jis galėtų lygiuotis su pirmuoju slaptuoju agentu – Seanu Connery.

Tarp kitų favoritų atsidūrė ir britai Clive’as Owenas bei Tomas Hardy.

Tačiau tikriausiai labiausiai stebinantis britas slaptasis agentas būtų amerikiečių aktorius Denzelis Washingtonas. Nors visą bondiados istoriją Bondas buvo tikras britas ir baltasis, viena komentatorė neabejoja, kad istoriją galima pakoreguoti, nes „jis yra nuostabus aktorius“. Tiesa, kol kad D.Washingtonas puikiai suvaidino gangsterį, bet galbūt tai nesutrukdytų jam persikūnyti ir į slaptąjį agentą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius