Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keisčiausios vietos, kur žmonės buvo pagauti besimylintys

Britų porai, kuri mylėjosi Dubajaus paplūdimyje, visai neseniai pasibaigė bausmės laikas. Už šiuos veiksmus jie gavo po 155 svarus baudos, tris mėnesius už grotų ir teistumą už nesantuokinį seksą bei viešą nusižengimą moralei.
Intymumas
Intymumas / Photos.com

Tai labai griežta bausmė, palyginti su tuo, ką išdarinėjo kiti „The Mirror“ aprašyti žmonės. Jūsų dėmesiui – keisčiausios vietos, kuriose žmonės yra sumanę pasimylėti.

Teisme

Kaip ir dauguma žmonių, Donaldas Thompsonas turi tam tikrų poreikių. Bet  jis – teisėjas. Kitaip nei dauguma teisėjų, Donaldas, pirmininkaudamas teismo posėdžiams, mėgdavo naudoti penio pompą.

Liudytojai pasakoja, kad 2006 metais vykstant teismo procesui jis naudojo pompą mažiausiai keturis kartus. Tikriausiai taip jis elgdavosi, kai bylos būdavo nuobodžios arba labai seksualios.

Bažnyčioje

Viena pora Italijoje pradėjo lytiškai santykiauti per rytines mišias. Buvo iškviesta policija, nes parapijiečiai išgirdo aimanas.

Apsvaigusi nuo alkoholio porelė buvo įspėta už nešvankius veiksmus ir religinių apeigų sutrukdymą.

Ant policijos automobilio

Kai kuriems žmonėms neužtenka tiesiog pasimylėti viešumoje, jiems reikia papildomų stimuliatorių, pavyzdžiui, pasimylėti ant policijos automobilio.

Viena olandų pora nusprendė, kad policijos automobilis – labai tinkama vieta užsiimti seksu, ir sakosi nepastebėję dviejų automobilyje sėdinčių pareigūnų.

Pareigūnai išlipo iš automobilio ir mandagiai paprašė poros sustoti ir eiti kur nors kitur, nes joks įstatymas konkrečiai nedraudžia žmonėms mylėtis ant policijos mašinos.

Lakūno kabinoje

1916 metais seksas lakūno kabinoje lėmė lėktuvo katastrofą.

Taip pat užfiksuotas vienas fatališkas įvykis, kai piloto dėmesys buvo atitrauktas tam tikrų stiuardesės veiksmų, kurie visai nesusiję su skrydžiu.

Banke

Prancūzai garsėja seksualine aistra. Viena pora niekaip nesugebėjo susilaikyti, kai pastebėjo, kad banke liko vieni.

Duetas buvo pričiuptas grupės paauglių, kurie filmavo aktą mobiliaisias telefonais.

Įrašas detalus, tačiau moters reakcija, kai suprato, kad yra filmuojama, – neįkainojama. Ji nualpo.

Mokykloje

Vienas vedęs mokyklos direktorius Šiaurės Karolinoje mylėdavosi vis su skirtingomis moterimis savo kabinete prie įjungtos apsaugos kameros. Įrašas greitai buvo išplatintas.

Direktoriui, kaip ir jo kolegėms, teko atsistatydinti.

Darbe su siurbliu

Ramią naktį Anglijoje vienas lenkų rangovas, dirbantis vaikų ligoninėje, nusprendė po dienos vargų atsipalaiduoti besiporuodamas su… dulkių siurbliu.

Pro šalį einantis apsaugos darbuotojas pastebėjo ir liepė darbuotojui nusiprausti ir išvalyti siurblį prieš paliekant darbo vietą.

Ant krano

Porelė iš Floridos dienos šviesoje užsiropštė į kraną ir pradėjo mylėtis. Jie išsisuko tik su įspėjimu, nes kranas priklausė merginos tėvui.

Traukinio bėgiai

Šį rugsėjį porelė Pietų Afrikoje nusprendė pasimylėti ant greitojo traukinio bėgių. Kai ištvirkėlius pamatęs kontrolierius liepė pasitraukti, šie nusprendė baigti lytinį aktą, o ne gelbėti savo gyvybes.

Su daiktais

Seksas su daiktais labiau paplitęs negu visi įsivaizduojame. Šių metų kovą vienas amerikietis buvo apkaltintas nepadoriu elgesiu viešumoje, kai buvo nufilmuotas užsiimantis seksu su iškylų stalu.

Policija pranešė, kad vyras buvo pastebėtas besiporuojantis su stalu keturis rytus iš eilės. Kaimynai įrašė tai kaip įrodymą.

Kaimynai sako, kad vyras buvo visiškai nuogas ir naudojo skylę skėčiui įkišti.

2007 metais vienas vyriškis buvo pastebėtas pusnuogis užsiimantis seksu su dviračiu.

Automobilių stovėjimo aikštelėje

Automobilių aikštelė nėra tokia neįprasta vieta seksą viešumoje mėgstantiems žmonėms, tačiau viena pora buvo pastebėta besimylinti ne mašinoje, o tiesiog ant automobilių stovėjimo aikštelės dangos.

Moteris aiškino, kad su partneriu automobilyje, žmogus, sėdintis kitoje mašinoje, juos stebėjo, todėl pora jautėsi nepatogiai ir nusprendė išsiridenti iš automobilio ant žemės. Moteris neigė policijos kaltinimus, kad aikštelėje buvo pilna vaikų ir žmonių, vedžiojančių šunis.

Vyras pasakoja, kad mašinoje trūko vietos, o už lango buvusi graži diena, todėl pratęsti lytinį aktą įsimylėjėliai  nusprendė lauke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius