Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keliaujantys su TEZ TOUR su artimaisiais bendraus nemokamai

Sėkmingai pradėjęs žiemos sezono kelionių pardavimus tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR klientų patogumui diegia bevielio interneto sistemą ,,Wi-Fi” mikroautobusuose, vežiojančiuose turistus Šarm el Šeicho kurorte, Egipte. Bevielis internetas jau kurį laiką veikia didžiuosiuose TEZ TOUR autobusuose, teigiama pranešime spaudai.
Autobusas, kuriame galima naudotis internetu
Autobusas, kuriame galima naudotis internetu / TEZ TOUR nuotr.

Žmonės, vykdami į ekskursijas, gali nemokamai bendrauti su savo artimaisiais, naudodamiesi internetu savo telefone.

Apie bevielio interneto paslaugą autobuse ar mikroautobuse turistus informuoja ryškus geltonos spalvos lipdukas ant transporto priemonės

,,Siekiame, kad į šiltus kraštus vykstantys poilsiautojai turėtų kuo daugiau galimybių informuoti savo šeimos narius, artimuosius apie sėkmingą ir saugią kelionę”, – komentavo TEZ TOUR Informacinių technologijų skyriaus vadovas Jevgenijus Sannikovas. Anot jo, bevielio interneto ryšio įdiegimas ne tik viešbučiuose, autobusuose, o dabar ir mikroautobusuose suteikia daugiau patogumo poilsiautojui.

,,Tai, kad TEZ TOUR yra pažangi bei novatoriška tarptautinė kompanija, patvirtino ir naujausi ,,Spinter” tyrimo  duomenys”, – teigė J. Sannikovas. – ,,TEZ TOUR pirmieji ir vieninteliai Lietuvoje prekiauja kelionėmis internetu, nuolat tobulina modernias ir operatyvias viešbučių rezervacijos sistemas, todėl ypač džiugu, kad mūsų klientai šiuos TEZ TOUR pranašumus vertina. Tikime, kad keliaujantiems su TEZ TOUR bus naudinga ir naujoji bevielio ryšio sistema autobusuose ir mikroautobusuose“.

Apie bevielio interneto paslaugą autobuse ar mikroautobuse turistus informuoja ryškus geltonos spalvos lipdukas ant transporto priemonės, o  prieigos kodą padiktuoja lydintis TEZ TOUR darbuotojas ar gidas. Planuojama, kad iki šių metų pabaigos „Wi-Fi“ bevielio tinklo sistema bus įdiegta ir kitame Lietuvos poilsiautojų pamėgtame Egipto kurorte – Hurgadoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius