-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keršydamas škotas visą Edinburgo rajoną išklijavo pusnuogės žmonos nuotraukomis

Ant savo žmonos supykęs škotas už neištikimybę, kurią greičiausiai pats sugalvojo, moteriai atkeršijo bjauriausiu būdu – Edinburgo rajone, kuriame jiedu gyveno, iškabinėjo apsinuoginusios sutuoktinės nuotrauką, su prierašu, raginančiu kitas moteris nuo jos apsaugoti savo vyrus.
Smurtas šeimoje
Smurtas šeimoje / 123rf.com nuotr.

Alison Kidd ir Ianas Cuthbertas iš Edinburgo santuokoje pragyveno vos pusę metų. Sužlugus santykiams vyras niekaip negalėjo pamiršti patirtų nuoskaudų, rašo „The Daily Mail“.

Praėjusių metų pabaigoje 46 metų I.Cuthbertas pasigamino plakatų, kuriuose vaizduojama pusnuogė jo žmona, ir iškabinėjo juos jų vaikų mokykloje, ant medžių, prikaišiojo už kaimynų automobilų stiklų.

Plakate 34 A.Kidd seksualiai klūpi ant kelių, jame puikuojasi užrašai „Ištekėjau 2013 kovo 16, svetimauti pradėjau po kelių dienų“ ir „Uždarykite savo vyrus“.

Plakate 34 A.Kidd seksualiai klūpi ant kelių, jame puikuojasi užrašai „Ištekėjau 2013 kovo 16, svetimauti pradėjau po kelių dienų“ ir „Uždarykite savo vyrus“.

Apie šlykštų vyro poelgį A.Kidd sužinojo iš draugų ir iš karto kreipėsi į policiją.

Teisme I.Cuthbertas pripažino iškabinėjęs nuotraukas.

Žmona skundžiasi, kad vyras ją žemino

Du vaikus auginanti moteris kreipėsi į skyrybų advokatą. Teisme ji sakė, kad sutuoktinis buvo tiesiog įsiutęs, kai sužinojo, kad ji ketina gyventi atskirai.

„Šie santykiai buvo siaubingi – nuolat buvau žeminama. Labai džiaugiuosi, kad viskas jau praeityje, bandau žvelgti į priekį. Santuoka buvo labai blogas laikas mano gyvenime“, – sakė ji.

A.Kidd pridūrė, kad sužinojusi apie vyro kiaulystę buvo šokiruota ir jautė gėdą. „Tačiau nenustebau, kad jis iškrėtė kažką panašaus", – pridūrė ji.

Ji prisipažino, kad po to, kai išsikėlė iš bendrų namų, buvo nuolat atakuojama trumposiomis žinutėmis ir elektroniniais laiškais.

Kokios bausmės sulauks I.Cuthbertas, neaišku, kol kas teismas jam tik uždraudė artintis prie A.Kidd.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius