Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keturiolikmetė į gimtadienį „Facebook“ socialiniame tinkle priėmė 21 tūkst. žmonių

Keturiolikmetė britė Rebeka Džeivlo, kuri socialiniame tinkle „Facebook“ per klaidą paskelbė viešą kvietimą į savo 15-ąjį gimtadienį ir pranešė savo namų adresą, patyrė tikrą šoką, kai 21 tūkst. žmonių patvirtino ateisiantys į jos gimtadienio vakarėlį, rašo britų dienraštis „The Daily Telegraph“.
Balionai
Balionai

Vakarėlis buvo atšauktas, kai Harpendene, Hartfordšyro grafystėje, gyvenančios mergaitės puslapį minėtame socialiniame tinkle užbombardavo patvirtinimai dėl dalyvavimo jos gimtadienyje.

Hartfordšyro policija skelbia, kad sustiprintos policijos pajėgos patruliuos prie mergaitės namų spalio 7 d., kai turėjo vykti vakarėlis, jei daug žmonių iš tiesų sumanytų ateiti.

Harpendeno policijos seržantas Luisas Daketas sakė: „Mes žinome apie šį įvykį, mus patikino, kad vakarėlis nebeįvyks. Raginu žmones, kurie planuoja atvykti į Harpendeną, keisti savo planus.“

Šis incidentas sukėlė pasipiktinimą dėl sudėtingų socialinio tinklo „Facebook“ privatumo nustatymų, tačiau tinklalapio atstovė sakė, kad tinklalapio nustatymai dėl pranešimų apie viešus renginius ir privačios informacijos skelbimo nustatymai yra visiškai skirtingi, o šis incidentas tebuvo apmaudi klaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius