Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino sagos „Saulėlydis“ žvaigždės evakuotos iš Vankuverio dėl cunamių pavojaus

Filmų „Saulėlydis“ žvaigždės Kristen Stewart ir Tayloras Lautneris buvo evakuoti Vankuverio salos Kanadoje, paskelbus cunamių pavojų dėl Japoniją penktadienį supurčiusio stipraus žemės drebėjimo.
Kristen Stewart
Kristen Stewart / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Cunamių pavojus buvo paskelbtas daugiau nei 20 Ramiojo vandenyno šalių ir salų, tarp jų Havajuose ir visoje Šiaurės Amerikos vakarų pakrantėje, po to, kai Japonijai smogė 8,9 balo žemės drebėjimas ir jos sukeltos niokojančios bangos.

„Saulėlydžio“ žvaigždės Vankuverio salos paplūdimyje filmavosi kuriant šios kino sagos apie vampyrus naują dalį „Brėkštanti aušra“, tačiau kino studijos vadovai penktadienį sustabdė filmavimą ir evakavo visus aktorius bei darbuotojus iš pavojingos zonos.

Šiuos filmus kuriančios kino studijos „Summit Entertainment“ atstovas sakė televizijai „MTV News“: „Paskelbus cunamių pavojų, “Brėkštančios aušros„ filmavimas buvo atidėtas. Visi aktoriai ir darbuotojai evakuoti į pagrindinę bazę. Visi saugūs ir sveiki.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius