Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lara Kroft“ pasiekė 6 Guinnesso rekordus

Kompiuterinių žaidimų princese tituluojama Lara Kroft iš žaidimo „Tomb Raider“, kaip pranešė Guinnesso pasaulio rekordų knygos atstovai, pasiekė net 6 pasaulio rekordus.
Dabartinis Laros Kroft prototipas - britų gimnastė Alison Carroll
Dabartinis Laros Kroft prototipas – britų gimnastė Alison Carroll / „Scanpix“ nuotr.

Paaiškėjo, kad seksualioji kapų plėšikė Lara Kroft – detaliausias kada nors sukurtas vaizdo žaidimo personažas. Telegrpah.co.uk duomenimis, kovingoji archeologė pagal rekordų skaičių knygoje „Guinness World Records 2010 Gamer's Edition“ nurungė tokius žinomus kompiuterinius herojus kaip Mario ar ežį Soniką.

Lara Kroft pripažinta ne tik detaliausia, bet ir sėkmingiausia kompiuterinio žaidimo heroje, taip pat geriausiai atpažįstama personaže moterimi, tikroviškiausiu realybės dubliavimu, daugiausia uždirbančiu filmų kūrimu ir sėkmingiausiu dėl veiksmo perkėlimo iš tikro gyvenimo. Aktorė Angelina Jolie yra žinomiausias Laros Kroft veidas, tačiau kapų plėšikė oficialiai buvo vaizduojama ir penkiais kitais modeliais. Dabar jos prototipu tapo britų gimnastė Alison Carroll.

Žaidimui pasirodžius 1996-aisiais, Laros Kroft stilius – siauri chaki spalvos šortai, trumpi marškinėliai ir į uodegą surišti plaukai – tapo seksualumo simboliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius