Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinė čiupakabra rasta? Amerikoje nušautas paslaptingas gyvūnas (video)

Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kentukio valstijoje, nušautas paslaptingas gyvūnas, kuris, kaip spėjama, galėtų būti legendomis apipinta čiupakabra. Skeptikų teigimu, šis gyvūnas – viso labo senyvas meškėnas.
Nušautas paslaptingas gyvūnas
Nušautas paslaptingas gyvūnas / Kadras iš „YouTube“
Temos: 1 Meškėnas

Paslaptingas plikas gyvūnas pilka oda buvo nušautas, kai iš miškų patraukė į šalia gyvenamųjų namų esančius sodus. Ūsuotas gyvūnas didelėmis ausimis ir ilga uodega internete įžiebė daug diskusijų ir spėliojimų dėl galimos kilmės, praneša dailymail.co.uk.

Kalbos apie kraujasiurbį padarą čiupakabrą, kuris dažniausiai nudobia ožkas ir iščiulpia kraują, kilo maždaug prieš 15 metų Puerto Rike. Nuo to laiko sumaištį keliančios kalbos per Čilę ir Meksiką atsirito iki pats JAV ir kitų kraštų. Teigiama, kad į čiupakabrą panašių gyvūnų pastebėta Pietų Amerikoje ir netgi Teksaso bei Oklahomos valstijose.

Paslaptingą katės dydžio būtybę nušovęs Kentukio gyventojas Markas Cothrenas teigia taip pasielgęs, nes negalėjo suprasti, koks gyvūnas tai buvo.

„Visi gyvūnai su kailiu, o ypač tokiu metų laiku! Mane pribloškė, kaip toks gyvūnas gali išgyventi žiemą be kailio. Dabar visiems labai smalsu, mano telefonas kaista nuo skambučių“, – portalui wave3.com sakė M.Cothrenas, pasilikęs gyvūno kūną ir ketinantis jį atiduoti tyrimams.

Luisvilio miesto zoologijos sodo atstovo Samo Cliteso teigimu, būtina nušautą gyvūną pamatyti savo akimis, kad būtų galima tiksliai pasakyti, kas tai. S.Clitesas spėja, kad tai galėjo būti šuo arba meškėnas.

„Sunku pasakyti iš nuotraukos, koks tai gyvūnas. Tai gyvūnas, gimęs mūsų kraštuose ir, panašu, kenčiantis nuo kažkokios ligos“, – teigė S.Clitesas. Jis pridūrė, kad dėl ligų daug gyvūnų gali netekti kailio ir tapti neatpažįstami. 

VIDEO: Chupacabra Shot in Lebanon Junction, Kentucky

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius