-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkai ilgisi girtaujančių britų

„Girtų britų neaptarnaujame“ – tokius skelbimus dar visai neseniai buvo galima pamatyti Krokuvoje, kurią buvo pamėgę girtuokliaujantys turistai iš Didžiosios Britanijos, tačiau dabar Lenkijos senoji sostinė jų ilgisi, rašo dienraštis „Trybuna“.
Alus
Alus / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Lenkai Alkoholis

Krokuvos gyventojams, restoranų ir barų savininkams jau buvo gerokai įgrisę įkyrūs ir šlitinėjantys turistai. Ypač triukšmingai britai čia švęsdavo bernvakarius, tačiau jie turėjo vieną teigiamą bruožą – pinigų, kurie būdavo leidžiami neskaičiuojant. Užtat tuos pinigus noriai skaičiavo kavinių šeimininkai, taksi vairuotojai ir visi kiti iš svečių nemažai uždirbdavę žmonės.

„Trybuna“ rašo, kad Krokuva, norėdama pakeisti savo įvaizdį, nusprendė atsikratyti „triukšmingų kavalierių vakarėlių“ ir keisti turizmo profilį – į miestą kviesti inteligentiškus, kultūringus anglus, kurie mieliau eitų į teatrą negu į barą.

Tačiau paaiškėjo, jog tokie turistai Krokuvoje palieka mažiau pinigų. Daugelio restoranų ir barų savininkai, taksistai, visi tie, kurie lobo iš dosniųjų britų, vėl ilgisi girtuoklių iš Jungtinės Karalystės, tačiau jie gali ir nebegrįžti, pažymi „Trybuna“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius