Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkų meilė futbolo rinktinei: apie įmuštą įvartį kunigas paskelbė per vestuves

Vestuvės praeitą šeštadienį vienai lenkų porai buvo kiek neįprastos. Svečiai grasino, kad į tuoktuves bažnyčioje ateis nešini kompiuteriais, nes kaip kitaip galės sekti įvykių eigą rungtynėse, kur Lenkijos rinktinė Europos futbolo čempionate kovojo su Šveicarija, rašo Tvn24.pl. Tačiau išeitį rado kunigas – lenkui Jakubui Blaszczykowskiui įmušus įvartį rezultatas pasirodė bažnyčios švieslentėse.
Informacija apie Lenkijos rinktinės įvartį per vestuves
Informacija apie Lenkijos rinktinės įvartį per vestuves / „Facebook“/parafiawszystkich.pl nuotr.

Šeštadienį, kai Lenkijos futbolo rinktinė išėjo į aikštę kovoti su Šveicarija dėl vietos ketvirtfinalyje, Magdalena ir Bartoszas Wawrzyniakai žengė altoriaus link, praneša Tvn24.pl. Planuodami vestuves jie net neįtarė, kad tokios svarbios lenkams rungtynės vyks tuo pačiu metu. Bažnyčioje darytos jų vestuvinės nuotraukos žaibiškai populiarėja socialiniuose tinkluose.

Anot nuotakos, prieš vestuvės nemažai svečių juokavo, kad į bažnyčią ateis vienos moterys arba vyrai atsineš kompiuterius. Bet, kaip pasirodė, to neprireikė. Jaunavedžius tuokusio kunigo pažįstamas pažadėjo pranešti, kai rungtynėse bus įmuštas įvartis. Vos pasibaigus mišioms, kai kunigas sveikino jaunuosius, švieslentėse pasirodė žinia apie J.Blaszczykowskio įmuštą įvartį. Tarp žiūrovų buvo nemažai futbolo fanų, o ir pats jaunikis žaidžia futbolą.

Laimėti po šio įvarčio vis dėlto Lenkijos rinktinei nepavyko – šveicarai rezultatą išlygino, tad lenkams kelią į ketvirtfinalį atvėrė baudinių serija. Ją šie jaunavedžiai jau stebėjo kartu su visais svečiais, išėję iš bažnyčios.

„Facebook“/parafiawszystkich.pl nuotr./Informacija apie Lenkijos rinktinės įvartį per vestuves
„Facebook“/parafiawszystkich.pl nuotr./Informacija apie Lenkijos rinktinės įvartį per vestuves

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius