-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone duris atversiančio nuogalių restorano laukia tūkstančiai smalsuolių

Londone trims vasaros mėnesiams duris atvers nuogalių restoranas. Idėjos sumanytojai pasiūlydami neįprastą pramogą sulaukė tiek užsakymų, kad vargu ar sugebės juos įvykdyti per visą savo veiklos laiką.
Restorane klientai galės būti ir nuogi, ir apsirengę.
Restorane klientai galės būti ir nuogi, ir apsirengę. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Grįžkite į pasaulį be telefonų, elektros lempučių ir net drabužių (neprivaloma), kur viskas buvo šviežia, nemokamai ir be šiuolaikinio modernaus gyvenimo priemaišų“, – skelbiama restorano tinklalapyje.

Nors bilietai į restoraną dar neparduodami, virtualioje eilėje jų jau laukia beveik 30 tūkst. klientų. Tiesa, tinklalapyje pažymima, kad aptarnaujama bus pagal principą „kas atėjo pirmas“. Tris mėnesius dirbsiantis restoranas vienu metu galės aptarnauti tik 42 klientus, tad tikėtina, kad visi norintys nespės apsilankyti.

Tikime, kad žmonės turi teisę pasimėgauti vakariene be suvaržymų ir priemaišų.

Įkūrėjai tvirtina, kad svarbiausia šiame restorane – pajusti tikrąją laisvę, atsipalaiduoti nuo skubančio, modernizuoto pasaulio. Elektros apšvietimą klientams atstos žvakių šviesa, o malkomis kūrenamoje krosnyje kepti patiekalai bus patiekiami rankų darbo moliniuose induose.

Thebunyadi.com/Restorano planas.
Thebunyadi.com/Restorano planas.

„Tikime, kad žmonės turi teisę pasimėgauti vakariene be suvaržymų ir priemaišų: chemikalų, dirbtinių dažiklių, elektros, dujų, telefono ir net drabužių, jeigu patys norės. Mūsų mintis – patirti tikrąjį išsilaisvinimą“, – kalbėjo restorano sumanytojas Sebas Lyallas.

„The Bunyadi“ pavadintas restoranas išvertus iš hindi kalbos reiškia natūralus. Jame bus įrengtos dviejų tipų salės – nuogiems bei apsirengusiems klientams.

Stalus ir kėdes restorane atstos medžių kelmai, staliukus vienus nuo kitų skirs bambukinės širmos. Taip pat bus įrengtas ir persirengimo kambarys bei spintelės asmeniniams daiktams, pavyzdžiui, telefonams, kuriais naudotis restorane nebus leidžiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius