Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mamos padėjėjas: sukurti drabužėliai, kuriais aprengti kūdikiai besimokydami ropoti galės išvalyti grindis

Sumanus dizaineris sugalvojo, kaip mažyliai gali padėti savo mamoms apsikuopti namus – jis sukūrė drabužėlius kūdikiams, kurių priekis yra tarsi grindų šluostė, rašo „The Daily Mail“.
Mažylis su mama
Mažylis su mama / Shutterstock nuotr.

Šliaužioti pradėję mažyliai mamoms sutaupys laiko – joms nebereikės plauti grindų, nes už jas tai padarys mažieji nuotykių ieškotojai.

Šiuos drabužėlius pardavinėja JAV internetinė parduotuvė „Better Than Pants“, jie kainuoja apie 40 dolerių (apie 106 Lt). Paspaudę čia galite pamatyti, kaip atrodo kūdikių drabužėlis-šluostė.

Pristatydama prekę internetinė parduotuvė šmaikščiai rašo, kad šis drabužėlis nuo mažų dienų išmokys jūsų mažylį gerbti darbą ir paskatins nemėtyti maisto ant žemės. „Kūdikis taip pat puikiai pasportuos bei geriau miegos“, – savo gaminį reklamuoja parduotuvė.

„Per pirmą mėnesį, kai šie drabužėliai pasirodė prekyboje, pardavėme daugiau kaip 100 vienetų, – sakė parduotuvės atstovas Mike'as Parkeris. – Visi drabužėlius įsigiję klientai yra labai patenkinti šiuo produktu, tačiau gauname ne vieną piktą laišką iš žmonių, kuriems paprasčiausiai nepatinka drabužėlio-šluostės idėja.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius