Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mardžė Simpson išsirengė „Playboy“ viršeliui!

Animacinio serialo „Simpsonai" herojė atsidūrė žurnalo viršelyje. Ji galbūt atkreipė Houmerio Simpsono dėmesį, bet Mardžė nėra tipiškas „Playboy“ modelis. Visų pirma, ji turi aukštą mėlynų plaukų šukuoseną, jos oda – geltona ir ji netgi nėra realus asmuo.
Marge Simpson
Mardžė Simpson. / „Scanpix“ nuotr.

Dabar ši moteriškė iš keistos ir vienos mėgstamiausių Amerikos šeimynėlės tapo „Playboy“ lapkričio mėnesio žurnalo veidu, praneša dailymail.co.uk.

M.Simpson, trijų vaikų motina, kuri savo „grožybes“ slepia už „Playboy“ zuikučio kėdės, yra pirmas animacinis personažas, papuošęs šio suaugusiesiems skirto žurnalo viršelį. Mardžė prisijungė prie tokių sekso simbolių kaip Marilyn Monroe ar Cindy Crawford.

„Playboy“ žurnale taip pat bus galima rasti istoriją apie Mardžę Simpson ir joje tūnantį velnią.

Teigiama, kad viršelis ir trys nuotraukos žurnalo viduje yra skirti 20 metų jubiliejui nuo pirmosios „The Simpsons“ serijos pasirodymo. Išskirtinis žurnalas taip pat tapo plano, kuriuo siekiama pritraukti jaunesniąją skaitytojų auditoriją, dalimi.

Neseniai pasamdytas „Playboy“ įmonės generalinis direktorius Scottas Flandersas teigia, kad šiuo žurnalu bus stengiamasi pritraukti į trečią dešimtį įkopusius skaitytojus. Vidutinis dabartinio „Playboy“ skaitytojo amžius siekia 35 metus.

„Playboy“ žurnalo tiražas per kelerius pastaruosius metus sumažėjo dėl stipraus varžovo – interneto – įtakos.

Houmeris, Mardžė, Bartas, Liza ir Megė šiemet jau buvo pagerbti – jų atvaizdai papuošė Jungtinių Amerikos Valstijų pašto ženklus. Dvidešimtmetį švenčiantis animacinis serialas buvo pradėtas rodyti 1989 metų gruodį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius