Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mugė „Uptown Kalėdos“ pasirūpins ir išrankiausiais muzikos gerbėjais

Turbūt visi savo artimųjų rate turime žmonių, pasišventusių muzikai: ją kuriančių, grojančių, ar tiesiog besidarbuojant nesustodamai švilpaujančių melodijas. Kalėdos – nuostabus metas pradžiuginti juos ypatingomis dovanomis. Visai netrukus, gruodžio 22-23 d. Vilniaus menų fabrike „Loftas“ vyksianti dizaino mugė „Uptown Kalėdos: Last minute market“ pasirūpins ir muzikos mylėtojais – Melomanų kampe neabejotinai rasite pačių skambiausių dovanų!
Šventinėje mugėje „Uptown Kalėdos: Last Minute Market“ – 123 kūrėjai iš visos Lietuvos
Šventinė mugė „Uptown Kalėdos: Last Minute Market“ / Organizatorių nuotr.

Nemokama paskutinės minutės mugė „Uptown Kalėdos: Last minute market“ į „Lofto“ erdvę suburs daugiau nei 120 prekės ženklų, tarp kurių – viena ryškiausių muzikos parduotuvių Vilniuje – Rūdninkų knygynas, mugės lankytojams pateiksiantis platų įvairiausių muzikos stilių – pradedant džiazu ir baigiant sunkiuoju roku – vinilo plokštelių asortimentą. Juk muzika – viena iš pačių geriausių investicijų į save, padedanti tobulėti, išmokanti klausytis ir išgirsti.

Taigi mugės metu turėsite puikią galimybę išrinkti savo artimiesiems pačius naujausius ir jau laiko patikrintus vinilo plokštelių įrašus. Padovanokite savo mylimiausiems žmonėms sustabdytas akimirkas su jų dievinama muzika! Na, o pasigrožėti grojančiomis plokštelėmis ar paklausyti savo norimos muzikos bus galima vinilo puoselėtojų „Dideli kompaktai“ kampelyje., kur taip pat galėsite ir įsigyti patikusių albumų.

Dar nesugalvojusiems, kaip gi švęsti ir su kuo sutikti Naujuosius metus, „Loftas“ pasiūlys išradingą alternatyvą: Melomanų kampe esančiame stende galėsite įsigyti bilietus į Naujųjų metų vakarėlį „Game Of Thrones“, kurio metu „Loftas“ pakis neatpažįstamai ir vienai nakčiai taps erdvia, žvakių šviesioje skendinčia karališka mene, kurioje žvangės ginklai, blizgės šarvai ir sukiosis kilmingų šeimų atstovai. Susirinkusiuosius linksmins aktorių pasirodymai, fakyrai ir... grėsmingi drakonai! Bilietai į „Lofto“ Naujųjų metų puotą – nuostabi dovana sau ir geriausiems draugams!

Be to, „Uptown Kalėdos: Last minute market“ metu dovanų medžiotojus linksmins ir pakilią nuotaiką kurstys plokštelėmis žongliruosiantys didžėjai Yankee, Alko ir Mr. Propper.

Mugė vyks menų fabrike „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilniuje gruodžio 22 ir 23 dienomis, abi dienas mugė veiks nuo 12 iki 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius