Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivus Australas neteko teisių ir sumokėjo baudą už važiavimą ant šaldytuvo

Australas dešimčiai mėnesių neteko vairuotojo teisių ir gavo nuobaudą už tai, kad išgėręs vairavo skuterį, pasidarytą iš šaldytuvo alui.

Nestandartinis skuteris buvo padarytas iš šaldytuvo alui, pritvirtinto prie rėmo, 50 kubinių centimetrų tūrio variklio ir vairo. Į šaldytuvą, kuris buvo pritaikytas kaip sėdynė vairuotojui, gali tilpti maždaug 48 buteliai alaus.

23-ejų metų Kvinslendo valstijos gyventojas Chrisas Petrie, nusipirko motorolerį internete už 600 Australijos dolerių (1 508 litus). Kol jis su bičiuliu rinko skuterį, abu išgėrė kelis butelius alaus, o po to vaikinas nusprendė važiuoti namo, praneša vietos televizijos kanalas.

Pakeliui Ch.Petrie sustabdė policija ir nustatė, kad alkoholio lygis jo kraujyje didesnis nei leistinas Australijoje daugiau nei tris kartus. Už tai, kad vairavo neblaivus ir be vairuotojo teisių, jam paskirta 500 Australijos dolerių (1 258 litus) nuobauda.

Teisme į teisėjo klausimą, ar buvo motorolerio šaldytuvas pilnas, buvo sužinota, kad skuteris buvo prikrautas skardinių su romu ir kokakola, praneša „Network Ten“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius