-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemokamame masiniame ėjimo renginyje kiekvienas atras, ką veikti

Jau šį šeštadienį penktą kartą Lietuvoje vyks nemokamas renginys visai šeimai – Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybos“. Ėjikai išbandys dar vieną naują trasą Vilniuje. Renginio formatas nesikeičia – reikia įveikti 15 000 žingsnių, tačiau dalyviams žadama daug naujovių ir pramogų.
Ėjimo varžybos
Ėjimo varžybos / Roko Lukoševičiaus nuotr.

Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybos“ Vilniuje vyks jau šį šeštadienį, balandžio 22 dieną. Starto vieta – Balsio ežero paplūdimys, renginio dalyviai vaikščios Verkių regioninio parko apylinkėmis, šalia Žaliųjų ežerų. Pagrindinis startas bus skelbiamas 12 val., startuoti bus galima ir vėliau, nes dalyvių sugaištas laikas trasoje nebus fiksuojamas.

Prieš Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybų“ pirmąjį startą „Ortopedijos technikos“ kineziterapeutas Vainius Petrauskas dalyviams praves apšilimo mankštą, pamokys taisyklingos ėjimo technikos, o įveikus 15 000 žingsnių parodys keletą pratimų, kaip atpalaiduoti raumenis.

„Sveikatinės“ specialistai supažindins su kineziterapijos ir ortopedijos priemonėmis, kurios gali būti tiek profilaktinės, tiek gydančios. Pavyzdžiui, patars, kaip ėjimą galima palengvinti, naudojant specialius vidpadžius, papasakos, kaip kompresinės kojinės gali būti kasdienės palydovės ir įvairių problemų, susijusių su kojomis, sprendėjos.

Daugiausiai pramogų ir užsiėmimų patirs mažieji renginio dalyviai. Tėvai porai valandų savo atžalas galės palikti „Sveikatinės“ 5 000 žingsnių šeimos zonoje. Ten su beveik 300 vaikų sveikai ir sportiškai laiką leis „RAUDONOS NOSYS Gydytojai klounai“, „Ortopedijos technikos“ kineziterapeutai bei Lietuvos moterų regbio-7 rinktinė. Vaikai į šią zoną bus įleidžiami tik su specialiomis apyrankėmis, kurias galima įsigyti registracijoje starto vietoje ir „Sveikatinės“ 5 000 žingsnių zonoje.

Vaikai galės sužinoti apie „RAUDONOS NOSYS Gydytojai klounai“ organizacijos veiklą, išmokti magiškų klounų triukų, galės spalvinti paveikslėlius.

Lietuvos moterų regbio-7 rinktinės narės sieks sudominti mažuosius, kaip sportuoti sveikai – kaip atlikti apšilimą, kaip išvengti traumų, ką daryti, kai jos užklumpa, vyks įvairūs žaidimai su regbio kamuoliu.

„Ortopedijos technikos“ kineziterapeutai vaikams paruoš linksmas estafetes su kamuoliais, arkliukais ir kitomis priemonėmis. „Judėjimas ir gera nuotaika – garantuota!” - pažada „Sveikatinės“ 5 000 žingsnių šeimos zonos organizatoriai.

Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybose“ nuėjus 14 000 žingsnių renginio dalyvius pasitiks Verkių regioninio parko savanoriai, kurie įpils šiltos arbatos, pasiūlys atsipalaiduoti „Gamtos masažo kabinete“, padovanos suvenyrą.

Starto ir finišo vietoje Balsio ežero paplūdimyje dalyviai galės matyti renginio metu pačių ėjikų užfiksuotas ir patalpintas nuotraukas socialiniame tinkle „Instagram“, kurios bus pažymėtos #walk15. Taip ėjikai galės dalintis renginio akimirkomis, nuotaikomis ar net žinutėmis.

Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybų“ organizatoriai rekomenduoja naudotis specialiai šiam renginiui sukurta mobiliąja programėle #walk15. Ja galima skaičiuoti žingsnius, stebėti deginamas kalorijas, sekti trasą žemėlapyje, kuriame taip pat yra pažymėti bei aprašyti kelyje pasitaikysiantys įdomūs objektai.

Renginyje gali dalyvauti visi – nesvarbu nei amžius, nei fizinis pasirengimas.

Visi finišavę renginio dalyviai gaus medinius rankų darbo medalius!

Vis dar galite registruotis www.ejimovarzybos.lt. Čia pat rasite ir daugiau informacijos apie masinį ėjimo renginį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius