Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringa vardija būsimo vasaros sezono naujoves

Nauji vandens maršrutai, atnaujinti dviračių ir pėsčiųjų takai bei kurorto erdvės, plečiamos bevielio interneto ryšio zonos – šiomis ir kitomis naujovėmis pavasarį pasitiks Neringa.
Kuršių nerija ruošiasi turizmą skatinančiai parodai „Adventur“.
Kuršių nerija ruošiasi turizmą skatinančiai parodai „Adventur“. / Neringos sav. nuotr.

Plačiau apie pokyčius kurorte papasakos Neringos atstovai artėjantį savaitgalį Vilniuje vyksiančios parodos „Adventur 2014“ metu. Neringiškiams talkins ir Kuršių nerijos pusiasalio aktyvaus laisvalaikio galimybes parodoje pristatys "Lietuvos ryto" krepšininkas Renaldas Seibutis. 

Dovanos lauks kiekvieno, kuris apsilankęs gražiausio Baltijos pajūrio kurorto stende ištars frazę – „Krepšinis renkasi Neringą!“. Siekdama atkreipti dėmesį į kurorte vykstančias jaunųjų krepšininkų stovyklas, gydomųjų išteklų gausa išsiskirianti Neringa pakvies sužaisti kuršišką krepšinį. Pagrindinis loterijos prizas  – krepšinio kamuolys su R.Seibučio autografu.

Stende taip pat bus pristatytas naujas greitaeigio keleivinio laivo maršrutas Klaipėda–Juodkrantė–Nida, išskirtiniai pėsčiųjų takai ir maršrutai, neįgaliesiems ir šeimoms su mažamečiais vaikais pritaikytos orientavimosi sporto trasos, apžvalgos aikštelė ant aukščiausio Kuršių nerijos kalno – Vecekrugo kopos, numatomas statyti surenkamas dviračių takas, atnaujintos kurorto erdvės.

Labiausiai į vakarus nutolusio krašto atstovai supažindins su turizmo ištekliais, aktyvaus ir pasyvaus poilsio galimybėmis, kultūriniais ir sporto renginiais. Neringiškiai pristatys ir paskutinįjį žiemos savaitgalį vyksiančios „Stintapūkio“ šventės programą, pakvies į Baltijos Ice-Blokart ledrogių čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius