-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nėščioms studentėms paprasčiau mokytis ir laikyti egzaminus, įsitikinę Rusijos gyventojai

Aukštųjų mokyklų dėstytojai daro nuolaidų nėščioms studentėms, stengdamiesi jų be reikalo nejaudinti, mano 56 proc. Rusijos studentų, apklaustų lapkričio pradžioje portale Career.ru.
Nėštumas
Nėštumas / 123rf.com
Temos: 2 Rusija Nėštumas

Dar 15 proc. respondentų sako, kad tokioms studentėms padidinami įvertinimai, o seniūnai dažnai žiūri pro pirštus į nėščių bendrakursių paskaitų praleidinėjimą (8 proc.).

Tuo tarpu požiūrio į studentus skirtumų nepastebėjo 17 proc. apklaustųjų. Tiek pat negalėjo atsakyti į klausimą, ar lengviau mokytis nėščioms studentėms.

Didelė dalis (54 proc.) studentų žiūrį į kūdikių laukiančias kurso drauges neutraliai. Džiaugiasi, kad pažįstamos aukštojoje mokykloje studentės laukia kūdikio, 39 proc. apklausos dalyvių. 8 proc. studentų mano, kad pirmiau reikia baigti mokytis, ir tik po to kurti šeimą.

Norą toliau mokytis, jeigu taptų nėščios, pareiškė 54 proc. apklaustų merginų. Būtent taip patartų savo mylimosioms daugiau nei ketvirtadalis (27 proc.) jaunuolių. Kitas populiarus būdas išspręsti problemą yra akademinės atostogos: jas rinktųsi 20 proc. studenčių ir 51 proc. studentų.

Iš viso 3 proc. respondentų (ir merginų, ir vaikinų) mano, jog galima nutraukti nėštumą, kad būtų galima toliau mokytis. Varianto mesti mokslą, studentei tapus nėščiai, nepasirinko nė vienas apklaustasis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius