-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nevykę žaislai – kraupios lėlės ir „išdykę“ tarzanai (video)

Akivaizdu, kad kartais kūrėjai šiek tiek persistengia kurdami išskirtinius žaislus. Arba tiesiog suklysta montuodami jų detales. Tiesa, tai dažnai nesustabdo žaislų pardavimo.
Vaikas, persirengęs Žmogaus Voro kostiumu
Vaikas, persirengęs Žmogaus Voro kostiumu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Žaislai

Humoristinį „YouTube“ kanalą „Jeepersmedia“ sukūręs Mike‘as Mozartas ne pirmus metus apžvelgia juokingiausius žaislus nevykėlius. Skirtingais metais pagaminti žaislai už savo nepadorius gestus, išvaizdą ar paskirtį sulaukia šmaikščios vyro kritikos. M.Mozartas, prieš imdamasis vertinti žaislus nevykėlius, pats 20 metų dirbo žaislų ir kitos produkcijos dizaineriu. Jis tikina turįs vieną didžiausių žaislų ir žaidimų kolekcijų pasaulyje. Joje – daugiau nei 250 tūkst. skirtingų egzempliorių, tarp kurių – tūkstančiai žaislų nevykėlių.

Vyras tikino kūręs trumpus apžvalginius filmukus apie juokingus žaislus savo malonumui ir tam, kad šiek tiek pasijuoktų iš žaislų kūrėjų, tokių kaip jis pats.

Šiame vaizdelyje M.Mozartas apžvelgia kraupiąją lėlę „Baby Secret“, kuri kalba pašnibždomis, mėgsta tamsą ir paslaptis. 1965-aisiais kompanijos „Mattel“ pagaminta lėlė išties baugina, galite tuo įsitikinti. 

VIDEO: Scary Baby Secrets Doll, Fail Toy Review Mike Mozart @JeepersMedia Funny Channel on YouTube

Vaikai ir ginklai – toli gražu ne geriausias derinys, tačiau kompanijai PEZ, matyt, atrodė kitaip. Kadaise ji sukūrė vadinamuosius saldainių pistoletus. Norėdamas suvalgyti saldainį vaikas turėdavo sau šauti į burną. Kraupoka.

VIDEO: Fail Toy PEZ GUN Hilarious Epic Failure Review Mike Mozart @JeepersMedia

Kas galėtų ginčytis, kad Žmogus-voras išties populiarus ir mėgstamas vaikų. Tačiau kūrėjai kartais nepagalvoja, į kurią kūno dalį sudeda superherojaus įrangą. Ką jau kalbėti apie balionus su keistais „priedais“. Kaip sako amerikiečiai, – fail (angl. visiška nesėkmė).

VIDEO: Fail Spiderman Toys Funny Video Review Mike Mozart Funny @JeepersMedia Video Channel on YouTube

Seksualus Tarzanas – ne vienos moters svajonė, tačiau vargu ar reikia jo brutalų seksualumą demonstruoti vaikams, nusprendusiems pažaisti su lėle Tarzanu. Nors tokie džiunglių karaliai jau negaminami, jie medžiojami kolekcininkų. Ką jau kalbėti apie įdomią žaislo funkciją – jis gali kartoti įrašytą garsą.

VIDEO: EPIC FAIL Rad Repeatin Tarzan Funny Video by Mike Mozart JeepersMedia With Saw Puppet

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius