Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nukritęs beveik iš 70 metrų aukščio, kaskadininkas susilaužė abi kojas

Internete išplito vaizdo įrašas, kuriame adrenalino fanatikas, vadinamas Žmogumi-Paukščiu, Jebas Corlissas beveik po 70 metrų laisvo kritimo trenkiasi į žemę. Veiksmas vyko Keiptaune (Pietų Afrikos Respublika), ant Stalo kalno.
Lemtingasis šuolis
Lemtingasis šuolis / Youtube kadras

Bebaimis profesionalas atliko šuolį nuo kieto paviršiaus, angliškai vadinamą base jump. Šiems šuoliams dažniausiai naudojama speciali apranga (windsuite), – padidinanti stabdančio paviršiaus plotą ir sudaranti tarsi vieną didelį sparną.

Tačiau vaizdo įraše matoma, kad šis šuolis J.Corlissui ne itin nusisekė. Vilkėdamas juodą aprangą, kaskadininkas nušoka nuo uolos krašto Keiptaune (Pietų Afrikos Respublika) kartu su operatoriumi Jeffu Nebelkopfu, tačiau netrukus pasigirsta filmuotojų keiksmai.

Kaip praneša naujienų portalas dailymail.co.uk, panašu, jog J.Corlissas padarė klaidą ir kojomis užkabino uolas. Profesionalas šioje situacijoje nepasimetė ir pabandė išskleisti avarinį parašiutą – tai ir išgelbėjo vyro gyvybę. Stipriai trenkęsis į žemę, kaskadininkas į ligoninę buvo išgabentas gelbėtojų sraigtasparniu.

Pranešama, jog šis šuolis buvo atliktas dokumentinio filmo kūrimo metu HBO kanalui. Tiesa, tokie šuoliai nuo minėtosios uolos yra draudžiami, todėl PAR teisėsaugos atstovai svarsto galimybę iškelti baudžiamąją bylą nelaimės dalyviams.

Šiuo metu Jebo Corlisso būklė stabili, jį prižiūri medikai.

Kviečiame pasižiūrėti vos tragiškai nesibaigusio šuolio vaizdo įrašą:

VIDEO: Jeb Corliss Crash Table Mountain South Africa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius